Zagor AI filmi için Macera Önerileri

Alister

Yeni Üye
17 Nis 2020
3
11
Bazılarınız denk gelmiştir, birkaç aydır Youtube'daki çizgisine kanalımda ai ile ürettiğim filmleri paylaşıyorum. Daha önce Tommiks(20 dak.) ve Teksas'ın(33 dak.) tam macera filmlerini paylaşmıştım. Şimdi de Zagor'u yapacağım. Teksas ve Tommiks'in maceralarını defalarca okuduğumdan macera seçmek zor olmadı. Zagor konusunda ise yardıma ihtiyacım var. Filmi üretmek çok çileli bir süreç olduğundan, mümkün olduğunca en doğru macera tercihini hızlı bir şekilde yapmam gerekiyor. Bu konuda, Zagor maceralarına benden daha fazla hakim olan okurların önerilerine ihtiyacım var.
1- Mümkün olduğunca kısa bir macera. (6 kareden oluşan her sayfadan yaklaşık 1 dakikalık film çıkıyor. 1 dakikanın üretimi de aşağı yukarı bir gün sürüyor. Zagor için 40 dakikayı gözden çıkardım.)
2- Çok fantastik olmaması (Henüz fantastik bir denemem olmadı ama tahminim üretim sürecini daha uzatır ve maliyeti arttırır gibi geliyor.)
3- Uzay gemileri, çılgın profesörler, süper güçleri olan kostümlü karakterler vs. genelde Zagor'un sevemediğim maceraları. Macerayı sevmeyince de iştahla yapmak zor. Bunlar da olmazsa iyi olur ama yine de çok etkili bulduğunuz macera önerilerine açığım.
-Özellikle gerilimi yüksek, gizem ve korku öğelerinin olduğu bir macera iyi olur.
Önerileriniz varsa hangi seri ve hangi sayı olduğunu da yazarsanız sevinirim. Hatta link varsa daha çok sevinirim. Benim Zagor arşivimin çoğu yanımda olmadığından (Sadece yeşil seri yanımda) linklere ihtiyaç duyabilirim.
Orta metraj (30-40 dakika) benim için ideal olur. Temmuz ayına yetiştirebilirim. Ama gözü karartıp uzun metraja da girişebilirim.
Önerileriniz ve katkılarınız için şimdiden teşekkür ederim.

thorgal

Kıdemli Üye
18 Ocak 2018
815
3,032
İstanbul
Aklıma ilk gelen Hellingenli Akronlu maceralar diyebilirim... Tabii ki de Vampir Baron Rakosi ve zalim Kelt rahibi Kandrax lı maceralar ...

dalgacı

Yeni Üye
22 Tem 2024
3
5
teksas ' tablonun esrarı ' , tommiks ' suzinin şüphesi ' ikisinide izledim. ellerine sağlık gerçekten çok iyiydi her sahne tablo gibiydi. gerçek oyuncularla çekilse bu kadar güzel olmazdı herhalde. acaba zagordan sonra tarkanın ' gümüş eyer ' macerasını yapabilirmisiniz ?

batterton

Aktif Üye
23 Kas 2014
423
1,911
İki videonuz da muhteşemdi, harıkasınız. İzlemesi çok büyük keyifti. Zagor paylaşımınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Zagor hayranı olarak maalesef 40 sayfa civarında bir macera şu an için aklıma gelmiyor. Zagor maceraları genelde 130-140 sayfanın üzerinde oluyor ki bu da 130-140 günlük bir emek demek. Üretim süreci gerçekten çok sancılıymış. Size saygım daha da arttı.