juliensorel
Yeni Üye
- 11 Şub 2010
- 104
- 3,500
Sevgili Beymelikli18, aslında her üç renklendirme de birbirinden farklı metodlarla renklendiriliyorlar. En kolayı Kaptan Swing, çünkü orada elimde birbirinin aynısı renkli sayfalar var. Sadece renkleri İtalyanca'dan alıp siyah beyaz resme veriyorum. Sonra Zagor geliyor. Onu tamamen chatgpt ile renklendiriyorum. Önüne done verip sonra da bu veriler ışığında renklendir diyorum. En zoru inan Büyülü Rüzgar. Bu Büyülü Rüzgar beni resmen birkaç yaş yaşlandırdı. Değiştirdiğim , denediğim sistemlerin haddi hesabı yok. Benim için en uğraştırıcı olanı, en çok emek verdiğim hatta bilgisayarımın cayır cayır elektrik yaktığı ve ekran kartımın %99 kapasite çalıştığı bir sistemi çalıştırıyorum Büyülü Rüzgar için. Biliyorum eksikleri çok. Biliyorum kimi bölümler berbat çıkıyor. Eskilerin bir lafı vardır hırsızın hiç mi kabahati yok diye. Adamlar öyle bir çizgi roman yapmışlar ki basmışlar çini mürekkebi. Bir bakıyorsun her yer kapkaranlık.Çok teşekkür ederim juliensorel.Tüm yaptıkların harika Yalnız Büyülü rüzgar hiç olmuyor kardeşim en iyi renklerden seç belkide renk ayarlaını kıssan tabi bu dediğim sadece büyülü rüzgarda diğerleri hele zagor harika.