tombraks1978
Aktif Üye

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
çeviriyi yapan arkadaşa teşekkürler...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Dosyayı tekrar indirdim, herhangi bir bozukluk göremedim. Bilgisayarınızda cbr. uzantılı okuma proğramı olması gerekir. veya rar uzantılı dosyayı resim olarak açıp tek sayfa okuyabilirsiniz. SizeDosyayı indirdim ancak bozuk görünüyor. Yeniden paylaşma şansınız var mı?
Artık bunla idare edeceksiniz çeşitli sitelerde kendiniz de bunu yapabilirsiniz iyi okumalarPaylaşımlarınız için çok teşekkür ederim ve ellerinize sağlık ama çözünürlük düşük olmuş büyütünce görüntü bozuluyor çözünürlüklugu alttilirsaniz sevinirim tekrar çok teşekkür ederim![]()
![]()
İndirdim ama hem telefonda hem de bilgisayarda denedim, dosya açılmıyor.Dosyayı tekrar indirdim, herhangi bir bozukluk göremedim. Bilgisayarınızda cbr. uzantılı okuma proğramı olması gerekir. veya rar uzantılı dosyayı resim olarak açıp tek sayfa okuyabilirsiniz. SizeZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.proğramını indirmenizi tavsiye ederim. iyi okumalar
cbr uzantılı dosyaları görüntüleyebilecek bir uygulama kullanmanız gerekli. Bu tür bir programınızın olmadığını zannediyorum. @aziz balıkçı üstadımızın da dediği gibi ben de kontrol etmek için dosyayı indirdim. Sorunsuzca açıldı.İndirdim ama hem telefonda hem de bilgisayarda denedim, dosya açılmıyor.
Dosyada sorun yok bende açıyorum ve okudumİndirdim ama hem telefonda hem de bilgisayarda denedim, dosya açılmıyor.