X - Men - Magneto / Testament (Orijinalinden Çeviri / Renkli)

tombraks1978

Aktif Üye
1 Tem 2009
398
2,640
ANKARA
xmenmagnetotestament00.jpg

çeviriyi yapan arkadaşa teşekkürler...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Shevarash

Süper Üye
24 Ocak 2010
1,237
979
İzmir
Sanırım Origins serisinden. Teşekkürler Magnus`a ait herşeyi okumak keyiftir. Lakin devamı yok mu? Sanki 21. sayfada bitmemiş gibime geldi de?

Son düzenleme:

yexer

Yeni Üye
19 Mar 2012
74
35
İzmir
Teşekkürler, beklediğimden kısa bir sayıydı ama origins serisine katkısı olacak bir sayı.

dezocan11

Çeviri & Balonlama
10 Kas 2009
162
231
İzmir
Hikaye güzel, zaten bildiğimiz çoğu çizgi roman karakterinin orijinini bunun gibi sayılarla sonradan öğreniyoruz.
Yanlız balonlama biraz daha özenli yapılsaydı iyi olurdu. Fazla göz yoruyor.
Bütün emeklerin için çok teşekkür ederim.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
4,689
13,804
Dosyayı indirdim ancak bozuk görünüyor. Yeniden paylaşma şansınız var mı?
Dosyayı tekrar indirdim, herhangi bir bozukluk göremedim. Bilgisayarınızda cbr. uzantılı okuma proğramı olması gerekir. veya rar uzantılı dosyayı resim olarak açıp tek sayfa okuyabilirsiniz. Size proğramını indirmenizi tavsiye ederim. iyi okumalar

Supoi

Yeni Üye
14 Eyl 2021
35
35
Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim ve ellerinize sağlık ama çözünürlük düşük olmuş büyütünce görüntü bozuluyor çözünürlüklugu alttilirsaniz sevinirim tekrar çok teşekkür ederim 🙏 🙏

Lord Vader

Yeni Üye
10 Haz 2025
2
0
Dosyayı tekrar indirdim, herhangi bir bozukluk göremedim. Bilgisayarınızda cbr. uzantılı okuma proğramı olması gerekir. veya rar uzantılı dosyayı resim olarak açıp tek sayfa okuyabilirsiniz. Size proğramını indirmenizi tavsiye ederim. iyi okumalar
İndirdim ama hem telefonda hem de bilgisayarda denedim, dosya açılmıyor.