cagan73
Onursal Üye
- 17 Kas 2013
- 552
- 10,068
Hiç kuşkusuz tüm zamanların en büyük ve tehlikeli yolculuğu, insanoğlu var olmaya devam ettikçe sona ermeyecek.
Benim için son derece heyecanlı bu yolculuğu sayfa sayfa chatgpt ve deepseek ile hazırladım ve yer yer gemini den de destek aldım.
gemini OCR konusunda hala en iyisi...
Çevirileri önce word e aktararak düzenledim ve çoğu yeri tekrar yorumladım.
Balonlamayı Photoshop ta yaptım
Tüm balonları oluşturduktan sonra manuel olarak bir kaç defa tekrar yorumladım. Estetik ve güzel bir Türkçe halini almasına özen gösterdim ancak yine de hatalar olabilir lütfen bu konuda uyarmayı eksik etmeyiniz...
İki yılda hazırlanan ve inanılmaz bir çalışmanın eseri olan bu yapıta bir de yüzsüzlük edip önsöz yazdım!
İyi Okumalar dileklerimle
Benim için son derece heyecanlı bu yolculuğu sayfa sayfa chatgpt ve deepseek ile hazırladım ve yer yer gemini den de destek aldım.
gemini OCR konusunda hala en iyisi...
Çevirileri önce word e aktararak düzenledim ve çoğu yeri tekrar yorumladım.
Balonlamayı Photoshop ta yaptım
Tüm balonları oluşturduktan sonra manuel olarak bir kaç defa tekrar yorumladım. Estetik ve güzel bir Türkçe halini almasına özen gösterdim ancak yine de hatalar olabilir lütfen bu konuda uyarmayı eksik etmeyiniz...
İki yılda hazırlanan ve inanılmaz bir çalışmanın eseri olan bu yapıta bir de yüzsüzlük edip önsöz yazdım!
İyi Okumalar dileklerimle
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.