Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Sayın arkadaşlar;
Timour serisinin ilk sayısı çevirisi ve balonlanması tarafımdan yapılarak aşağıdaki linkte sunulmuştur.
İyi okumalar dilerim.
Giriş yap veya üye ol.
Tanıtım sayfası:
Giriş yap veya üye ol.
Bilgiler:
Yazı fontu : CCAdamKubert
Çözünürlüğü : 1920x1280
Sayfa sayısı : 46
Boyutu : 30 mb.
Yayın durumu: Türkiye'de hiç yayınlanmadı.
Konusu: Bu seri diğerlerinden biraz farklı. Her sayıda Timour adlı tarihi kahramanımız başka bir yüzyılda, farklı kişi ve olaylarla karşılaşır. Örneğin Atilla ile ve eski Bizans'ta da geçen maceralar da var.
Birinci sayı tarih öncesi devirlerde geçiyor. Her insan çekirdek aile denen ana, baba ve çocuklardan oluşan bir yapıda doğanın zor şartlarına karşı yaşam mücadelesini vermektedir.
Kahramanımız yabancı kişilerin saldırısı ile tüm ailesini kaybeder. Kendisi ve saldıranlardan bir kişi ölümden kurtulmuşlardır. Bu kurtulan yabancı kişi ile sonradan çok sıkı bir dostluk kuran Timour, ondan etkilenerek, bu toplum düzenini değiştirmeye karar verir. Bunun için karşılaştığı tüm insanları kendileriyle beraber yardımlaşarak yaşamaya zorlar.Bunda da başarılı olur. Hikaye böyle devam eder ve Timour'un lideri olduğu bir kabilesi olur.
Sonradan yaşananlar ile güzel bir toplumsal mesaj veren hikaye dramatik bir şekilde sonlanır.
İyi okumalar dilerim.
Timour serisinin 32 kitabının tanıtım linki aşağıdadır.Seri hakkındaki açıklayıcı bilgi ve sunumları için sayın Balkatan'a teşekkürler.
http://www.cizgidiyari.com/forum/fr...mani-frankofon/78901-les-timour-01-32-fr.html
Not: Bundan sonraki paylaşımlarım sadece Timour serisi ile sınırlı olmayacak. Farklı birkaç tane seri var. İsimlerini vermeyeyim. Sürpriz olsun.
Yakında paylaşacağımı duyurduğum Hobbit çizgi romanından bazı nedenlerden dolayı vazgeçtim. Sonraki paylaşımı bitince duyuracağım.
Son düzenleme: