The Killer - Affairs of the State II #6

Logic

Çeviri & Balonlama
3 Kas 2021
546
9,148
Evren
Evet arkadaşlar. Bu serinin son kitabı ile sanırım maceraya ara veriyoruz. Sanırım derken, hikayenin sonu açıkta bırakılmış, talebe göre değerlendireceklerini düşünüyorum. Hikâyenin ana karakterini çok sevdim, felsefesi bana çok yakın, birkaç nüans dışında sanırım ben de böyle bir cellat olmaktan çekinmezdim. Sonuçta bazıları yaşadığımız dünyayı hiç hak etmiyorlar. Asalaklar, karşısındaki canlılının yaşamına değer vermeyenler, merhametsizler, sapıklar, işkenceciler, elde ettiği güçle yetinmeyip, başkalarının hayatı pahasına hep bana diyen ve bunlar gibiler ne kadar azalırsa dünyamız o kadar çok yaşanılabilir hale gelecek. Ben buna inanıyorum, sonuçta bu tip pislikler pozitif seçimle elemine edilmeli. Çünkü EĞİTİLEMEZ olduklarına inanıyorum.

Bu arada epey bir süre paylaşım yapamayacağım, diğer hobilerimi oldukça salladım. Şimdi onlarca yıl aradan sonra kazandığım tecrübelerimle yaklaşık 60 litrelik bir akvaryum tasarladım. Onun filtre, kapak, ışık sistemlerini tasarlıyorum. Bu akvaryumun artık son ve "ustalık eseri" olması için ince hesaplar yapmam gerekiyor. Tankın camlarını kestirip yapıştırdım bile :cool:

Sağlıcakla kalınız.

thorgal

Kıdemli Üye
18 Ocak 2018
791
2,949
İstanbul
Bu güzel seri için emeğinize sağlık 👏 çok teşekkür ederiz değerli @Logic dostum 😇 🙏
Ayrıca değerlendirmeleriniz ile paralel düşüncelere sahibim; idam cezası tekrar gelmelidir .:mad:

Not: Afedersiniz, akvaryum konusunu atlamışım sonradan aklıma geldi; başlı başına çok emek isteyen ve masraflı bir hobi diye aklımda kalmış...
Emekli olduğum özel okulda yanlış hatırlamıyorsam ilk başladığımda kampüste 3 tane ayrı lokasyonda akvaryum vardı.
Yıllar içinde o akvaryumlar için harcanan paraları görünce maaş zammı dönemlerinde bize paramız yok denmesi geldi...

Son düzenleme:

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,823
26,830
ordu-turkey
Evet arkadaşlar. Bu serinin son kitabı ile sanırım maceraya ara veriyoruz. Sanırım derken, hikayenin sonu açıkta bırakılmış, talebe göre değerlendireceklerini düşünüyorum. Hikâyenin ana karakterini çok sevdim, felsefesi bana çok yakın, birkaç nüans dışında sanırım ben de böyle bir cellat olmaktan çekinmezdim. Sonuçta bazıları yaşadığımız dünyayı hiç hak etmiyorlar. Asalaklar, karşısındaki canlılının yaşamına değer vermeyenler, merhametsizler, sapıklar, işkenceciler, elde ettiği güçle yetinmeyip, başkalarının hayatı pahasına hep bana diyen ve bunlar gibiler ne kadar azalırsa dünyamız o kadar çok yaşanılabilir hale gelecek. Ben buna inanıyorum, sonuçta bu tip pislikler pozitif seçimle elemine edilmeli. Çünkü EĞİTİLEMEZ olduklarına inanıyorum.

Bu arada epey bir süre paylaşım yapamayacağım, diğer hobilerimi oldukça salladım. Şimdi onlarca yıl aradan sonra kazandığım tecrübelerimle yaklaşık 60 litrelik bir akvaryum tasarladım. Onun filtre, kapak, ışık sistemlerini tasarlıyorum. Bu akvaryumun artık son ve "ustalık eseri" olması için ince hesaplar yapmam gerekiyor. Tankın camlarını kestirip yapıştırdım bile :cool:

Sağlıcakla kalınız.

Akvaryum gerçek bir ustalık ister hele birde orada balık üretebilirsen tadından yenmez kolay gelsin.

hadramut

Aktif Üye
19 Eyl 2009
429
1,058
teşekkür ederim
sayın logic

keyifle okunabilecek bir seride '' şimdilik'' sona gelmişiz.sanki güzellikler hiç bitmeyecek gibi.ama bitiyor.
güzelliklerin sürmesi dileği ile.

selam ile

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
6,126
18,854
Yüreğine sağlık @Logic üstadım, seçiciliğinizden dolayı güzel projeler içinize sine sine ele alarak bizlere sundunuz. tüm emek ve paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler sevgiler saygılar. İyi ki varsınız.