Tex Willer Mensile 753 - Wolfman è Vivo! (SBE Luglio 2023)

ihtiyardost

Onursal Üye
12 Kas 2010
3,295
78,430
Karagümrük
Boş beleş bir paylaşım değil ki bu. Küçük büyük hepimizin mecmuası Teks'imizin son sayısı. Böyle ihlaller anlayışla karşılanır. Güzel paylaşımınız için teşekkürler. Eğer elinize geçerse yanılmıyorsam 753 BIS sayısını da müsayit bir zamanda paylaşabilirseniz mutlu oluruz.

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,533
48,918
Boş beleş bir paylaşım değil ki bu. Küçük büyük hepimizin mecmuası Teks'imizin son sayısı. Böyle ihlaller anlayışla karşılanır. Güzel paylaşımınız için teşekkürler. Eğer elinize geçerse yanılmıyorsam 753 BIS sayısını da müsayit bir zamanda paylaşabilirseniz mutlu oluruz.

Üstat, takipte olacağım.İtalyadaki arkadaşımıda uyaracağım. Elime geçer geçmez paylaşacağım.

Son düzenleme:

ihtiyardost

Onursal Üye
12 Kas 2010
3,295
78,430
Karagümrük
5 mesaj yasağından bahsetmişsiniz. Ben ilk defa duyuyorum. Bugün bir baktım ki arka arkaya 8 mesajla zagor özel seri paylaşımı yapılmış. HEPİMİZ EŞİTİZ ilkesi (bir yönetici böyle olduğunu söylemişti bir kaç gün önce) gereğince biz de 8 mesaj yazabiliriz o zaman. Yanlış anladıysam düzeltin.

Son düzenleme:

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,533
48,918
https://www.cizgidiyari.com/forum/fo...uncelleme.html

11) Yabancı dillerde yapılan paylaşımlarda, Türkçe paylaşımlardan farklı olarak tüm seri tek bir başlık altında toplanacaktır. Her bir sayı için yeni bir konu açmak bu türden paylaşımlar için anlamlı olmayıp, erişilebilirliği güçleştirecektir. Bir üye tarafından aynı gün içerisinde yabancı dilde farklı başlıklar altında açılacak konu sayısı beşi geçmemelidir.

Üstat, ben o gün farklı başlıklar altında yabancı dilde D.Dog, Nathan Nevet, Mister No gibi 5 adet paylaşım yaptışım için yukarıdaki yasak kapsamındaydım.

Tek başlık altında sınırsız paylaşım yapılabiliyor. Le Storie'lerden 127 adedini aynı gün peşpeşe yükledim. Sorun olmadı.

Türkçe olarak sınırsız paylaşım yapılabiliyor.

Üstat AKŞAMSEFASI'nın Zagor paylaşımları hem tek konu (Zagor) hem de Türkçe olduğu için 5 yasak kapsamında değil.

Benim bildiğim ve anladığım bu.

Yöneticller daha doğru bilgi vereceklerdir.

ihtiyardost

Onursal Üye
12 Kas 2010
3,295
78,430
Karagümrük
https://www.cizgidiyari.com/forum/fo...uncelleme.html

11) Yabancı dillerde yapılan paylaşımlarda, Türkçe paylaşımlardan farklı olarak tüm seri tek bir başlık altında toplanacaktır. Her bir sayı için yeni bir konu açmak bu türden paylaşımlar için anlamlı olmayıp, erişilebilirliği güçleştirecektir. Bir üye tarafından aynı gün içerisinde yabancı dilde farklı başlıklar altında açılacak konu sayısı beşi geçmemelidir.

Üstat, ben o gün farklı başlıklar altında yabancı dilde D.Dog, Nathan Nevet, Mister No gibi 5 adet paylaşım yaptışım için yukarıdaki yasak kapsamındaydım.

Tek başlık altında sınırsız paylaşım yapılabiliyor. Le Storie'lerden 127 adedini aynı gün peşpeşe yükledim. Sorun olmadı.

Türkçe olarak sınırsız paylaşım yapılabiliyor.

Üstat AKŞAMSEFASI'nın Zagor paylaşımları hem tek konu (Zagor) hem de Türkçe olduğu için 5 yasak kapsamında değil.

Benim bildiğim ve anladığım bu.

Yöneticller daha doğru bilgi vereceklerdir.

Bilgilendirme için teşekkürler, yeni öğrendim.
Kurallara uymak gerekir o zaman.