Tex N.772 Akrep'in Isırığı _ Bölüm 4 (Video Formatında Çizgi Roman)

necropol

Onursal Üye
11 Eyl 2011
514
2,553
Sayın Blackbishop,

Paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Bu paylaşımları cbr formatında tek sayfa halinde paylaşmayı düşünüyor musunuz?
Kitap halinde okumak daha keyifli oluyor. Youtube da paylaşarak izlenme olsun aynı zamanda bir maddi getirisi olsun istiyorsanız siz normal kitap olarak da paylaşın biz sizi kırmaz izleriz. Bu konuda desteklerimizi ihmai etmeyiz.
Babam 70 yaşında tabletinde sürekli Tex okuyor inanın belki 4-5 veya 6 olmuştur sürekli baştan komple okuması. Fakat bu video paylaşımlarınızı okuyamıyor.
Bütün videolarınıza destek vermek isteriz, sizde bizleri kırmazsanız sevinirim.

Saygılarımla,

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,536
9,757
Sevgili BlackBishop " Akrep' in ısırığı " macerasının 4 bölümünü de keyifle izledim/okudum.
Ellerine ve emeklerine sağlık. Çok ama çok güzel olmuş.
Sıra geldi maceranın devamı " 773 - NAVAJO AVI " na.
Sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.
Kolay gelsin.

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
2,036
21,158
Denizli - İstanbul
Sevgili BlackBishop " Akrep' in ısırığı " macerasının 4 bölümünü de keyifle izledim/okudum.
Ellerine ve emeklerine sağlık. Çok ama çok güzel olmuş.
Sıra geldi maceranın devamı " 773 - NAVAJO AVI " na.
Sabırsızlıkla bekleyenlerdenim.
Kolay gelsin
Ahmet Hocam 3 gündür mobil internet ve bilgisayar problemleriyle uğraşıyorum. O yüzden Tex'ler öyle kaldı ama açığı kaparız. yeter ki siz üzülmeyin.

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,536
9,757
Ahmet Hocam 3 gündür mobil internet ve bilgisayar problemleriyle uğraşıyorum. O yüzden Tex'ler öyle kaldı ama açığı kaparız. yeter ki siz üzülmeyin.
Ahmet Hocam 3 gündür mobil internet ve bilgisayar problemleriyle uğraşıyorum. O yüzden Tex'ler öyle kaldı ama açığı kaparız. yeter ki siz üzülmeyi
Dostum, çektiğin sıkıntılardan haberdarım. Kurtulmuş olmana da sevindim.
Geçmiş olsun. Bu arada usta çizer GINOSATIS da harika bir iş çıkarmış.
Çok çok beğendim çizimlerini. Öyle ki, zaman zaman videoyu durdurup dakikalarca izlediğim kareler oldu.

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
2,036
21,158
Denizli - İstanbul
Sayın Blackbishop,

Paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Bu paylaşımları cbr formatında tek sayfa halinde paylaşmayı düşünüyor musunuz?
Kitap halinde okumak daha keyifli oluyor. Youtube da paylaşarak izlenme olsun aynı zamanda bir maddi getirisi olsun istiyorsanız siz normal kitap olarak da paylaşın biz sizi kırmaz izleriz. Bu konuda desteklerimizi ihmai etmeyiz.
Babam 70 yaşında tabletinde sürekli Tex okuyor inanın belki 4-5 veya 6 olmuştur sürekli baştan komple okuması. Fakat bu video paylaşımlarınızı okuyamıyor.
Bütün videolarınıza destek vermek isteriz, sizde bizleri kırmazsanız sevinirim.

Saygılarımla,
Eski paylaşımlar için söz veremem ama yeni *.cbr 'lerin orijinal formatta olmasını saplayacağım. Babanıza saygılarımla...

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
2,036
21,158
Denizli - İstanbul
Dostum, çektiğin sıkıntılardan haberdarım. Kurtulmuş olmana da sevindim.
Geçmiş olsun. Bu arada usta çizer GINOSATIS da harika bir iş çıkarmış.
Çok çok beğendim çizimlerini. Öyle ki, zaman zaman videoyu durdurup dakikalarca izlediğim kareler oldu.
Çizer konusundaki yorumunuza katılmamak elde değil. Yakın planı geçtim arka fon çizimleri bile harika adamın. Siyah beyaz bir çizgi roman için sahiden büyük bir kalite Ginosatis.