Tex 628 - Una donna in ostaggio

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,292
144,942
ej3kkpwz3jc89g95g.jpg

3fc3iqrs8lrasyw5g.jpg

Calligrapher

Onursal Üye
5 Nis 2021
1,341
8,238

Tex Willer Mensile 736 â  Le Frecce Dei Nemici (Febbraio 2022) cbr italyanca

Tex Willer Mensile 730 - Il mostro del Gran Lago Salato (Agosto 2021)

Öncelikle italyanca Tex paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim değerli balkan. Mazur görürseniz bir öneride bulunmak isterim; paylaşımlarınızı değerli gandor08'in paylaşımları altında değil de ayrı başlık/lar açarak yaparsanız, benim gibi sadece başlığa bakıp mesajları okuyanların dikkatinden kaçmamış olur. Çok teşekkürler...

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,533
48,928
İnternet bilgim iyi değil. Bilgisizliğimi yaşıma verin. Yeğenim katkılarıyla ancak alt paylaşım olarak yüklemeyi becerebildim. Arzu ederseniz size veya gandor08 veya başka bir arkadaşa mesaj olarak atayım. O arkadaşım da ayrı başlık halinde paylaşsın.

Calligrapher

Onursal Üye
5 Nis 2021
1,341
8,238
Estağfurullah, aslında ben de pek anlamıyorum. Bu şekilde de devam edebilirsiniz, fakat dediğim gibi bu güzel paylaşımlarınızın değerli gandor08'in başlıkları altında Texsever dostlarımızın gözünden kaçması ihtimali olabilir düşüncesiyle şahsi kanaatimi paylaşmıştım. Bu sayfanın yukarısına çıktığınızda sol üst köşeye yakın "Yeni Konu" ikonu var, ona tıklarsanız açılacak sayfada bir başlık girip altında bu linkleri paylaşmanız yeterli. Belki her sayı için ayrı bir başlık açmak yerine, sözgelimi "İtalyanca Tex 700-750 Arası" gibi genel bir başlık açıp, tüm paylaşımlarınızı onun altına girebilirsiniz. Bu vesileyle, tüm paylaşımlarınız için bir kez daha teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,533
48,928
"yeni konu" ikonunu gördüm. eğer elime başka tex ulaşırsa dediğiniz şekilde paylaşmaya çalışacağım. hepinize çok teşekkür. çocukluğumda tutkunu olduğum çizgi romanlara yaşlılık günlerimin neşe kaynağı olmasını sağladınız.

R.Türkmen

Çizgi Roman Ustası
12 Şub 2012
767
3,024
Öncelikle paylaşımlarınız için teşekkürler.. Bu iki link de çalışmıyor.