Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli gandor08,
Bu kitabı indirmek istediğimde "Generating new download key" diye bir mesaj geliyor ve dosya bir türlü indirilemiyor. Diğer 4 kitabı sorunsuzca indirdim, sadece 626. sayıda sorun oluyor. Zahmet olmazsa linki kontrol edebilir misiniz? Peşin teşekkürlerimi sunarım.
Paylaşımınız için teşekkür ederim. Ancak 5 gündür yeni link üretiliyor. Maalesef henüz indirmeye muvaffak olamadım. İndirebilirsem hemen başka bir yere yükleyip link paylaşacağım.
Paylaşımınız için teşekkür ederim. Ancak 5 gündür yeni link üretiliyor. Maalesef henüz indirmeye muvaffak olamadım. İndirebilirsem hemen başka bir yere yükleyip link paylaşacağım.
Maalesef aynı sorunu ben de yaşadığım için değerli gandor08'e sormuştum. Bu konuyla ilgili olarak değerli direnc11'in Duyurular kısmında bir açıklaması mevcut, onu daha önce görmemiştim. Bu nedenle, bu sayıyı libgen.gs sitesinden aratıp indirdim. Size de öyle yapmanızı öneririm.