Terre serisinin ilk kitabinin makine cevirisini paylasiyorum: Terre 01
Bugün 09:15 #1 R rasel Yeni Üye 12 Kas 2010 65 1,411 Terre serisinin ilk kitabinin makine cevirisini paylasiyorum: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Terre serisinin ilk kitabinin makine cevirisini paylasiyorum: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bugün 09:19 Konuyu Başlatan #2 R rasel Yeni Üye 12 Kas 2010 65 1,411 Serinin ikinci kitabinin makine cevirisini paylasiyorum: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Serinin ikinci kitabinin makine cevirisini paylasiyorum: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bugün 09:32 Konuyu Başlatan #3 R rasel Yeni Üye 12 Kas 2010 65 1,411 Serinin son kitabinin makine cevirisini paylasiyorum: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Serinin son kitabinin makine cevirisini paylasiyorum: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bugün 10:26 #4 H haziran Süper Üye 19 Ocak 2010 2,032 6,514 Bu kadar hızlı paylaştığınız gibi çok ama çok ilgi çekici albümler paylaşıyorsunuz. Elleriniz kollarınız dert görmesin. Çok teşekkürler.
Bu kadar hızlı paylaştığınız gibi çok ama çok ilgi çekici albümler paylaşıyorsunuz. Elleriniz kollarınız dert görmesin. Çok teşekkürler.
Bugün 10:33 #6 direnc11 Yönetici 11 May 2009 10,387 39,872 İstanbul Dün paylaştığımız aşağıdaki konuya binaen 3 ayrı konu birleştirilerek tek konu haline getirilmiştir: https://www.cizgidiyari.com/forum/k/yapay-zeka-yz-destekli-cizgi-roman-calismalari-hakkinda.188033/ Duyuruda da belirtildiği üzere aynı seriye ait sayıları tek bir konu altında paylaşalım lütfen. Teşekkür ederim. Son düzenleme: Bugün 10:52
Dün paylaştığımız aşağıdaki konuya binaen 3 ayrı konu birleştirilerek tek konu haline getirilmiştir: https://www.cizgidiyari.com/forum/k/yapay-zeka-yz-destekli-cizgi-roman-calismalari-hakkinda.188033/ Duyuruda da belirtildiği üzere aynı seriye ait sayıları tek bir konu altında paylaşalım lütfen. Teşekkür ederim.