Superman: Gökyüzünde - Sayı 6 [TAMAMLANDI]

CZN

Çeviri & Balonlama
17 Mar 2021
426
8,403

eaump1k.jpg

Superman kayıp çocuğun izindeyken tutsak düştü ve Dünya istila altında. Herkesin Superman'e ihtiyacı var! En çok da uzaydaki kayıp kızımızın!

Önceki Cildimiz: Mutlak Wonder Woman

Çitaku

Yeni Üye
28 Ocak 2015
109
529
Aslında böyle karmaşık; çok fazla karakterli, değişik ırkların, dünyaların, galaksilerin ve sairenin olduğu süper kahraman hikayelerini pek sevmiyorum. Çok şey kaçırdığıma eminim ama bir sürü mevzu bilmeden anlaşılamayacak serüvenler, beni o macerayı anlamak için okumam gereken binlerce sayfanın ağırlığıyla en baştan yıldırıyorlar. Çünkü o binlerce sayfanın çoğu genelde "tırt" çıkıyor. Süperman: Gökyüzünde'yi de öyle bir şey sandım başta.

Ama öyle değilmiş. Bunun yanına yaklaşabilecek tek hikaye Süperman Dört Mevsim olabilir. Bu da onun gibi olaylardan çok duygu ve düşünceleri önemsiyor. Bilmediğim uzaylı ırkları ve onların hikayeleri, kaç tane robin olduğu filan önemli değil. Okuma zevkini ne azaltıyor ne de arttırıyor. Temel mantığı üzerine tartışılacak şeyler var tabi ki, yine de bu okuduğum yüzlerce Süperman hikayesi içinde ilk ikiye rahatça girer. Sadece küçük kızın Süperman'la dünyaya dönmesi sırasında konuştukları şeyler bile bu macerayı akıllara kazıyacaktır.

Eminim yazanı - çizeni bir sürü ödül almıştır bu işle.
Keşke Türkçe'ye çevireni, balonlayanı da alsaydı.

Teşekkürler.

Son düzenleme: