Star Wars - Yıldız Savaşları 01

bayposta

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
21 Ocak 2011
2,032
22,048
Star_Wars_Y_ld_z_Savaslar_01.jpg

Image
( )

İki sayısı var bende, iyi okumalar.​

Son düzenleme:

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,992
23,471
Sarıyer
Çizimler ve renkler mükemmel, gazetelerin çizgi roman dağıtımının 2007 ye kadar sürdüğünü bilmiyordum. Devamı var mı bilmiyorum ama sadece 2 sayıda kesmişlerse, Sabahçılar çizgiroman severlere pek saygılı davranmamışlar gibi duruyor.

Eline sağlık, dostum.

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,725
26,280
ordu-turkey
Keşke bu devam etseydi ama gazeteler o kadar saçma promosyonlar yaptılar ki onlar yerine çr verseler daha iyi olacaktı.Bayposta emeğin için sağol.

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,269
4,735
Çizimler ve renkler mükemmel, gazetelerin çizgi roman dağıtımının 2007 ye kadar sürdüğünü bilmiyordum. Devamı var mı bilmiyorum ama sadece 2 sayıda kesmişlerse, Sabahçılar çizgiroman severlere pek saygılı davranmamışlar gibi duruyor.

Eline sağlık, dostum.

bu durum hep oldu, bir dönem çizgi roman verdiler yarıda kestiler. sonra başka biri aynını yaptı. tamamlayan var mıdır bilmiyorum ama yarım işleri hep gördüm. :) çoğunu da haberdar olmadığım için almadım. :) bundan da hiç haberim olmamıştı. yayınevleri bile kaç tane seri yarım bıraktı o dönemlerde... başla ve bırak bizim memlekette en kolay yapılan iş. okuyucuya kimsenin saygısı yok, saygı sadece satış rakamlarına... :(