- 29 Tem 2009
- 784
- 23,352
Ramazan ya da nam-ı diğer şeker bayramında hiç es geçmediğim şekerlerimi ikrama bugünden başlıyorum. Nedeni bayram bu; müsait olurum olmam... Aaaa Esattr bu olmadı demenizi hiç ama hiç istemem. İlk paylaşımım büyük bir yayınevinin 9 albüm olarak yayınladığı ama 55. sayısından sonrasını bizi mahrum bıraktığı bir seri... Star Wars (2015) tam 75 sayı sürmüş ve ilk dokuz cildi kütüphanemi süslemeye devam ediyor. Beni tanıyanlar bilir, yarım kalanları tamamlama gibi bir hastalığım var ( yok yok her yarım kalanı tamamlayamam sadece çok ama çok sevdiklerimi). Hatta kendimi seri sonu canavarı diye de adlandırdığımı da çoğunuz bilir (bilhassa belli bir yaşın üstündeki çizgi roman sever fosiller.
) Neyse birazdan 20 sayıyı artarda sıralayacağım. Lakin sizden bir ricam var. Lütfen ama lütfen bu 20 sayının eklenmesi bitmeden yorum yazmayın. İlk çoklu denemem olmayacak ama bu sefer çok çoklu olacağı için güzel duracağını düşünüyorum. Ne dersiniz? Bu konuda elimden tutabilir misiniz? (Acıtasyon mu oldu ne?) Yarında 15 sayılık Flash Gordon'u yayınlarken bu isteğimi unutmazsınız umarım. Şimdiden teşekkürler. Hepinizin Şeker bayramı kutlu ve bol balonlu- pardon şekerli olsun. Sizi seven Fosil Esattr...