bozkirsovalyesi
Kıdemli Üye
- 6 Eki 2020
- 135
- 292
Gelişen teknolojinin gerisinde kalan ben şimdi bu yeni teknolojileri öğrendim ve bazı çizgiromanları çevirmeye başladım.
Ne yazık ki sınırsız imkanlar bulamadım. Öncelikle çoğu çizgiroman PDF formatında. Bunları JPEG yapmaya çalıştım.
Şu sayfalar bu işe yarıyor.
Ne yazık ki kullanım hakkı sınırlı. Yadım istediğim işler için:
1- Bu tür bir program veya sayfadan sınırsız dosya değiştirme imkanı var mı.? Bu bana çok yardımcı olur.
-------------------
Jpeg sayfalarını da orjinalinden yani şimdilik yalnız İngilizce deneyerek çevirmeye başladım.
Şu sayfayı buldum:
Ne yazık ki burasıda sınırlı. Yalnızca 30 sayfa çeviri hakkı verdi. Yardım istediğim diğer şey bu:
2- Bu türden sayfa çeviri ve balonlamayı sınırsız yapmanın bir yolu varmı.?
Bu tür şeyler nereden bulunur.? Nasıl kullanılır, ve tavsiyede bulunacağınız öneli noktalar nelerdir.?
Ne yazık ki sınırsız imkanlar bulamadım. Öncelikle çoğu çizgiroman PDF formatında. Bunları JPEG yapmaya çalıştım.
Şu sayfalar bu işe yarıyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Ne yazık ki kullanım hakkı sınırlı. Yadım istediğim işler için:
1- Bu tür bir program veya sayfadan sınırsız dosya değiştirme imkanı var mı.? Bu bana çok yardımcı olur.
-------------------
Jpeg sayfalarını da orjinalinden yani şimdilik yalnız İngilizce deneyerek çevirmeye başladım.
Şu sayfayı buldum:
Giriş yap veya üye ol.
Ne yazık ki burasıda sınırlı. Yalnızca 30 sayfa çeviri hakkı verdi. Yardım istediğim diğer şey bu:
2- Bu türden sayfa çeviri ve balonlamayı sınırsız yapmanın bir yolu varmı.?
Bu tür şeyler nereden bulunur.? Nasıl kullanılır, ve tavsiyede bulunacağınız öneli noktalar nelerdir.?