Sisteme girilememesi hakkında.

baybora

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 Şub 2012
927
4,994
İzmir
Sayın yöneticilerimiz; şu anda siteye ilginç bir şekilde girdim. Sadece Yandex'te Çizgi diyarı duyurular diye yazınca sitemizin duyurular kısmı açılıyor. Ama ana sayfaya ulaşılamıyor. Paylaşımlara ve yeni konulara ulaşılıyor. Bir müddet, mesela 10 dakika sonra birdenbire site kapanıyor.
Bu mesajımı yönetim görebilecek mi bilmiyorum. İnanıyorum ki onlar ellerinden geleni yapıp sorunu düzeltmeye çalışıyordur.
Ama bu duyurular kısmına bir kaç cümle de olsa, ya da sitenin face book sayfasına durum hakkında yeterli bilgi verilirse binlerce üyemiz bir rahat nefes alacak.
Tüm uğraşlarınız için kolaylıklar dilerim.

Atlas Mert

Süper Üye
13 Tem 2009
905
3,575
facebook grup sayfası etkin bir şekilde kullanılsa çok iyi olur , bayram süresince kapalı olan Çizgi Diyarı ana sayfası hakkında bilgi alacak bir yetkiliye ulaşımda çok sıkıntı yaşandı , facebook grup sayfası etkin olursa iletişimde köprü olur diye düşünüyorum

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
18,031
91,380
hiçbiryerde :)
Sevgili dostlar,
Forumdaki sıkıntıyı çözmek için adminimiz elinden geleni yapıyor.
Maalesef teknik konularda bazen çözüm hızlı bulunamıyor.
Ayrıca arkadaşlarımız gerekirse yeni bir sunucuya geçme seçeneğini de değerlendiriyorlar.
Bugün yarın düzelir diye daha önce yazmadık ama bir bilgi notu olarak şimdilik durum böyle
ve gelişmelere göre ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.
Herkese selamlar, saygılar.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,553
150,802
Faceboktaki sayfa da soranlara ben cevap verdim genelde, aktif kullanım derken elimden geleni de yapıyorum. Facebook nasıl olmasını istersiniz mesala. Bi sürü reklam falan filan var ben sadece çizgi olmasını istiyorum ama nasıl olacak?

ALİ YILMAZ

Aktif Üye
4 Ara 2009
347
451
Çizgiroman diyarı bizim için tam bir hazine asla kapanmamalı,emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,553
150,802
Tekrar ifade edeyim forum için maddi destek gerekliyse ki bence gerekli yardıma bütçem elverdikçe hazırım.Paylaşım yapan dostlar harici herkes küçük katkı sağlasa forum daha iyi olur.
Şükürler olsun şu anlık maddi açılardan sıkıntımız yok. Yöneticiler olarak karşılamaya çalışıyoruz.
@gandor08 Selahattin Bey, bu gibi ciddi durumlar da Facebook sayfasından bilgilendirme amaçlı genel duyuru yapılabilir.
Aslında düşündümde yapmadım. Bu konuda suçluyum. Uzun zamandır yoktumya tam daha işleyişi bilmediğimden.

kayamtky

Kıdemli Üye
17 Ağu 2013
158
190
şu anda girebiliyoruz siteye, ana sayfada sitenin çalıştığı zamana göre daha hızlı açılıyor, teşekkür.

Son düzenleme:

Gokhun

Çeviri & Balonlama
28 Eyl 2015
446
7,114
Gazimağusa/KKTC
Şu anda girdim siteye, bir sorun yokmuş gibi gözüküyor. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Bu sitenin sürekli var olması için gereken neyse her zaman yapmaya hazır olduğumu da bu vesile ile bildirmek isterim. Umarım bir daha bu kadar özlemeyiz...

cekicenim

Yapay Zeka Çeviri Balonlama
6 Şub 2018
420
8,966
KSK
Yanlız sitede acayiplikler var. Sadece bir örnek:
Bakunin'in bir mesajını aratınca en son mesajı 2010'da gözüküyor, mesela dampyr aratalım veya profilinden son mesajları, son konularına tıklayalım... Ama sadece bu forumda bu yıl içinde tonla mesajı var: https://www.cizgidiyari.com/forum/f/bakunin.494/

Ekleme: Bu mesajım bile dampyr aramasında çıkmaya başladı, ama 2010 ile bu mesaj arası yok.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
18,031
91,380
hiçbiryerde :)
Evet, arama konusunda önceden de bazı sıkıntılar oluyordu.
Hangi kelimeyi aratırsak aratalım bende de 2010 veya 2009'lar çıkıyor şu an.
O yılları arayabiliyoruz demek ki şimdilik :) ...

Bu arada arama sonucu sitenin açıldığını bildiren,
"tsubasa" tarafından yazılan ilk mesaj karşıma çıktı,

Çizgi Diyarı Açılmıştır:

https://www.cizgidiyari.com/forum/k/cizgi-diyari-acilmistir.82/#post-1977

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,860
26,936
ordu-turkey

DenizAtlas

Yeni Üye
7 Ağu 2021
6
12
Forumda son paylaşılan mesajlar/yeni mesajlar kısmını artık göremiyorum..neden böyle oluyor ve nasıl düzeltilir? Teşekkürler

DoctorTJoe

Yeni Üye
15 Eki 2025
3
4
Yanlız sitede acayiplikler var. Sadece bir örnek:
Bakunin'in bir mesajını aratınca en son mesajı 2010'da gözüküyor, mesela dampyr aratalım veya profilinden son mesajları, son konularına tıklayalım... Ama sadece bu forumda bu yıl içinde tonla mesajı var: https://www.cizgidiyari.com/forum/f/bakunin.494/

Ekleme: Bu mesajım bile dampyr aramasında çıkmaya başladı, ama 2010 ile bu mesaj arası yok.
Merhaba sevgili @cekicenim,
Bir Dampyr fanı olarak bahsettiğiniz sorunla ben de karşılaştım. Profilinizden “alınan tepkiler” seçeneğine tıklayıp oradan da sn. Bakunin’in son paylaştığı bir içeriğe tıklayıp açılan sayfada sol en üstte”< bakunin” seçerek paylaştığı güncel konu ve mesajlarını görebiliyorsunuz. Umarım bir parça da olsa sorununuza yardımcı olabilmişimdir. Saygılarımla

Son düzenleme: