SİLO 2 - 3 ( ikisi bir arada )

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
672
5,339
istanbul
4cxrisy.jpg

ffnuuzi.jpg

iki sayıyı beraber vereyim de haftasonunuz boş geçmesin dedim. böylece orijinal kitabın ilk cildi bitmiş oluyor.
iyi okumalar, iyi hafta sonları. umarım beğenirsiniz.

Son düzenleme:

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
4,484
13,111
Eline yüreğine sağlık üstadım paylaşım ve emekleriniz için teşekkürler sevgiler saygılar

2 ve 3. sayılar, 22+21 sayfalık toplam 43 sayfa dosya boyutu 400 mb. cbr formatında dosya açmada bilgisayarı kasıyor bu dosyayı indiren dostlar sizde de böyle bir durum söz konusu mu? Dosya boyutunu bile 200 mb. kadar indirdim kasma devam ediyor. 1. sayı 13 mb. bu iki sayı farklı bir kayıt ile mi yapıldı? Bilemedim. Sevgiler saygılar.

Son düzenleme:

bilobeto

Yeni Üye
3 Tem 2019
25
43
Eline yüreğine sağlık üstadım paylaşım ve emekleriniz için teşekkürler sevgiler saygılar

2 ve 3. sayılar, 22+21 sayfalık toplam 43 sayfa dosya boyutu 400 mb. cbr formatında dosya açmada bilgisayarı kasıyor bu dosyayı indiren dostlar sizde de böyle bir durum söz konusu mu? Dosya boyutunu bile 200 mb. kadar indirdim kasma devam ediyor. 1. sayı 13 mb. bu iki sayı farklı bir kayıt ile mi yapıldı? Bilemedim. Sevgiler saygılar.
Sayın aziz balıkçıya katılıyorum 2.ve 3.sayıları jpeg olarak açabiliyorum fakat, cbr yaptığımda 2 ayrı program da açamıyor; biri donuyor diğeri kendini kapatıyor acaba bu sayılar farklı bir kayıtla mı yapıldı. Saygılarımla. Gürcansarı'ya emeğinden dolayı teşekkür ederim.

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
672
5,339
istanbul
Sayın aziz balıkçıya katılıyorum 2.ve 3.sayıları jpeg olarak açabiliyorum fakat, cbr yaptığımda 2 ayrı program da açamıyor; biri donuyor diğeri kendini kapatıyor acaba bu sayılar farklı bir kayıtla mı yapıldı. Saygılarımla. Gürcansarı'ya emeğinden dolayı teşekkür ederim.
ben de bu boyut olayından rahatsız olmuştum. sanırım sorun bir online dönüştürme programı kullandığım için oldu. eski usül rar layıp cbr yaparak tekrardan linkleri yenileyeceğim. ( bildiğinden şaşmayacaksın kardeşim, bu da bana ders olsun. )
LİNKLER YENİLENDİ.

Son düzenleme: