Sevgili üyelerimiz "drmddrmd" ve "jeffrey" hakkında

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,432
40,481
İstanbul
Gerçekleştirdikleri çeviri & balonlama çalışmaları ile çizgi roman dünyamızı zenginleştiren sevgili dostlarımız @drmddrmd ve @jeffrey'in üyelik statüleri ceviri-balonlama olarak değiştirilmiştir.

Tüm çalışmaları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Umarım uzun yıllar birlikte çizgi roman okumaya, çizgi romanla ilgili üretim yapmaya ve çizgi roman konuşmaya devam ederiz.

jeffrey

Çeviri & Balonlama
23 Eyl 2009
73
776
Gerçekleştirdikleri çeviri & balonlama çalışmaları ile çizgi roman dünyamızı zenginleştiren sevgili dostlarımız @drmddrmd ve @jeffrey'in üyelik statüleri ceviri-balonlama olarak değiştirilmiştir.

Tüm çalışmaları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Umarım uzun yıllar birlikte çizgi roman okumaya, çizgi romanla ilgili üretim yapmaya ve çizgi roman konuşmaya devam ederiz.
Bunca yıldır Çizgi Diyarı'na emek veren arkadaşların çalışmalarını okuyup, biriktirdikten sonra biraz da benim katkım olsun diye girdiğim bu yolda fark edilmek çok güzel. Yönetimin takdirini paylaşan mesajlarla ayrıca mutlu oldum, hepsine teşekkürler. Bir teşekkür de yolun başından bu yana desteğini eksik etmeyen sevgili Pam sana...

godes

Kıdemli Üye
26 Kas 2013
516
2,723
Yeni statülerinden dolayı üstadları tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.