Sevgili dostlar; kansere yakalanmış bulunuyorum.

Otacı

Süper Üye
5 Tem 2016
815
12,778
Sevgili dostlar; kansere yakalanmış bulunuyorum. Önce babam sonra annem şimdi de ben. Henüz bölgesel aşamada... bayram öncesi ameliyat olacağım bu nedenle bir süre paylaşım yapamayacağım. Az da olsa bir olasılık bir daha hiç paylaşım yapamayabilirim. Gelecek ay görüşmek üzere hoşça ve kitaplarla kalın.

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,359
5,649
Çok geçmiş olsun. Umarız ameliyat ile ve ardından gelebilecek destek tedavi ile tamamen atlatırsın ve kötü bir anı olarak geçmişte bırakırsın bugünleri.

Tekrar geçmiş olsun. Yine sağlıklı günlere dönmen dileğiyle,

kuyu3

Yeni Üye
17 Nis 2018
114
356
Değerli üstadım büyük geçmiş olsun Allah şifa versin. Henüz bölgesel aşamada olduğuna göre yakın zamanda sıhhatinize kavuşaksınız ve paylaşımlarınızı sürdüreceksiniz İnşallah. Selam ve sevgi ile...

01cizgisever

Süper Üye
18 Nis 2016
660
1,496
Büyük geçmiş olsun üstadım. Allah'tan acil şifalar dilerim moralinizi yüksek
tutunuz her derdin bir çaresi vardır iyi olacaksınız inşallah sağlıklı günler temennilerim ile kendinize iyi bakın.

baybora

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 Şub 2012
913
4,844
İzmir
Geçmiş olsun, Bayhun Bey. Ama böyle demekle iş bitmiyor. Sizin gibi sevilen bir arkadaşa bir nebze olsun yardımcı olmak isterim.
Öncelikle bu nalet hastalık mutlaka ve mutlaka bağışıklık sisteminin belli bir derece zayıflığından vücuda yerleştiğini biliyoruz. Teşhisten sonraki tedavi aşamasında vücudumuzun direncinin durumuna göre gizli bir yerde siniyor ve bağışıklık sisteminin daha da zayıflamasını bekliyor. Zamanı gelince saldırıya geçip, tüm organlara yayılıyor. Bunları belki siz de biliyorsunuz.
Ama birinci yapacağınız asla moralinizi bozmayın. Ruhsal çöküntü vücut savunma mekanizmasını da bozuyor. İnancınızı hiç kaybetmeyin. Tüm çabanızla özellikle internette BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ'ni olağanüstü güçlendirecek ne varsa öğrenip, uygulayın. Tek çare bence özellikle bağırsaklardaki faydalı bakterileri mümkün olduğunca çoğaltmak. Bağışıklık sisteminin temeli orası.
Tüm kalbimle bu sağlık savaşınızdan galip çıkmanızı dilerim.

aksamsefasi

Süper Üye
5 Eki 2018
3,769
77,183
İzmir
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim, umarım başarılı bir ameliyat geçirirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

sipru

Yeni Üye
4 Ara 2018
86
252
Çok geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar dilerim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Logic

Çeviri & Balonlama
3 Kas 2021
464
7,158
Evren
Aslında yakalanmadınız, o açığa çıktı kardeşim. Tüm canlılarda var olan ama kimisinde baskılanan kimisinde baskılanamayan ve kontrolsüz şekilde büyüyen hücreler diyebiliriz kabaca. Moral en büyük silahınız olacak bu süreçte, doktorunuz gereken beslenme şeklini anlatacaktır size, buradan şunu yap bunu yapma demenin faydadan çok zararı olabilir, bu yüzden duyduklarınıza kulak asmadan bilime güvenin. Tek tavsiyem bu konuda isim sahibi olmuş uzmanları araştırın, tek bir doktor yada hastane ile yetinmeyim.

Tüm kalbimle sağlığınıza kavuşmanızı istiyorum ve evrenden bunu diliyorum. Tüm iyilikler, güzellikler, umutlar, güzel enerjiler, iyi duygular yoldaşın olsun.

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
3,057
14,093
Çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
76,627
Çok üzüldüm. Geçmiş olsun sayın üstadım. Umarım tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Moralinizi bozmayın sakın.

Tarkan88

Çeviri & Balonlama
14 Nis 2018
62
1,166
Çok çok geçmiş olsun. Lütfen moralinizi yüksek tutun. Allah acil şifalar versin.