Şeker Bayramının ardından

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
808
25,358
Sevgili arkadaşlar, zor zamanlar geçirdiğimizi biliyorum. En çok ta insanlık açısından, sonra ahlaki ve ekonomik anlamda... Ailemden herkesi kaybetmiş tamamen yalnız kalmış olmama rağmen içimdeki umudu hiçbir zaman söndürmüyorum. Söndüremem... Sevdiğim şeyleri yaparak, doğru bildiğim şeyleri tekrar tekrar söyleyerek dini ve milli bayramlarımızı kalben kutlayarak mutlu olmaya çalışıyorum.
Bu bayramda yanlış saymadıysam 40 balon pardon şeker paylaştım. Sizleri sıkıntılarınızdan uzaklaştırabildiysem, yüzünüze tebessüm koyabildiysem, azıcıkta olsa sizi çizgilerin arasında sağa sola savurup mutlu edebildiysem bu da benim bir başka bayramım. Umarım daha nice bayramlarda buluşuruz.

Son düzenleme:

100bullets

Yeni Üye
7 Eki 2020
147
697
Sayın @esattr üstadım; dün, bugün ve şimdiye kadar ki yapmış olduğunuz paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Tek seferde bu kadar paylaşım yapmak kolay değil elbette. Lütfen kendinizi yalnız hissetmeyin. Emin olun ki burada kocaman bir aileyiz. Kendinize çok dikkat edin. Selam ve saygılarımla.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,451
40,707
İstanbul
Sevgili üstadım,

Yazdıklarınızı okurken yaptıklarınızın ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha anladım. Eminim sadece ben değil, tüm Büyük Çizgi Diyarı ailesinin her bir ferdi sizi büyük bir minnet ve hayranlıkla takip ediyor.

Kendi zor zamanlarınızın, o sessiz yalnızlığınızın içinden çıkıp bizlere böylesine güzel duygular hissettirebilmeniz o kadar değerli ki... Paylaştığınız o "şekerlerle" tüm Çizgi Diyarı üyelerinin yüzünde yarattığınız tebessümü fark edebilseydiniz eminim siz de çok gururlanırdınız.

İyi ki bu güzel yolculukta bizimlesiniz üstadım, ve iyi ki üretmeye devam ediyorsunuz.

Daha nice bayramlarda, yine o güzel gönlünüzden kopan paylaşımlarda buluşmak dileğiyle.

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,803
26,753
ordu-turkey
Sevgili arkadaşlar, zor zamanlar geçirdiğimizi biliyorum. En çok ta insanlık açısından, sonra ahlaki ve ekonomik anlamda... Ailemden herkesi kaybetmiş tamamen yalnız kalmış olmama rağmen içimdeki umudu hiçbir zaman söndürmüyorum. Söndüremem... Sevdiğim şeyleri yaparak, doğru bildiğim şeyleri tekrar tekrar söyleyerek dini ve milli bayramlarımız kalben kutlayarak mutlu olmaya çalışıyorum.
Bu bayramda yanlış saymadıysam 40 balon pardon şeker paylaştım. Sizleri sıkıntılarınızdan uzaklaştırabildiysem, yüzünüze tebessüm koyabildiysem, azıcıkta olsa sizi çizgilerin arasında sağa sola savurup mutlu edebildiysem bu da benim bir başka bayramım. Umarım daha nice bayramlarda buluşuruz.
Sağlıklı ve huzurlu ol da istersen sadece mesaj Yaz önemli olan varlığın Varol.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,075
88,785
Kasımpaşa
"Ailemden herkesi kaybetmiş tamamen yalnız kalmış olmama rağmen içimdeki umudu hiçbir zaman söndürmüyorum. Söndüremem."

Evet çok şey paylaşıyoruz, emek harcıyoruz, para harcıyoruz, zaman harcıyoruz, biraz daha verelim istiyoruz.
Bazen birbirmiz tanıyoruz, bazen de kim olduğumuzu öğrenemeden ayrılıp gidiyoruz mesela ben odenat'ı hep merak ederim, birdenbire paylaşımı kesti ve o günden beri yok.
Ya da yaşlıkurt adlı üyemiz yüzlerce renkli zagor paylaştı, şimdi o da yok ve ona ne olduğunu bilemiyorum.
Onlardan haberdar olamadım, sağlar mı, umarım sağ ve salimdirler.
Bazı dostlarımızdan haberdar oluyoruz tabi ki.
Kayıplarımızı biliyoruz, evlenenleri, çocukları olanları, okulunu bitirenleri, işe girenleri..
Bazen de böyle tesadüfen satır aralarında paylaşım yapan dostların neler yaşadığını öğrenebiliyoruz.
Yukarıda alıntıladığım satırları okuyunca esattr dostumuzun yalnızlığı geldi yüreğimin üstüne oturdu.
Bilemedik dostum halini, eğer soramadıysak hatrını bilemediğimizdendir.
Hoşgörmeni dilerim bizleri.
Ama yalnız değilsin, çizgi diyarı ailesi seninle birlikte.
Her zaman kapımız, gönlümüz sana açık.
Sevgiyle kal.
Bayramını kutlarım.
Umarım yalnızlığını aşarsın.
Saygı ve sevgilerimle

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
6,038
18,605
@esattr Bunca güzel paylaşımları yaparken, günler, aylar belki yıllara sığan bir zaman dilimine maziye gömdünüz. Her ne kadar yapılan paylaşımlara bir klavye tuşuna basıp like tuşuna basıyorsak veya buna da üşeniyorsak ki bu da doğru bir yaklaşımdır. Ama dediğiniz gibi dağıttığınız şekerler ve yüzümüzde beliren tebessüm var ise bu sizlerin sayesinde paylaşımcı üstadlarımızın ve bilgi birikimlerini gerek yorum gerek yol gösterici davranışlarla sergileyen üstadlarımız sayesinde olmaktadır. İyi ki varsınız herkese sevgi ve Saygılarımla. İyi bayramlar dilerim.

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,528
9,501
Yazdıklarınızı okuduktan sonra ben de " yalnız değilsiniz " diye yazıyorum. Bayram şekerlerinizin tadı nefisti. Sağlıklı , huzurlu günler dileklerimle tekrar bayramınızı kutluyorum Sn. @esattr .Güzel paylaşımlarınız için teşekkür eder, geleceğe yönelik umut dolu günler dilerim .