SAVAŞÇI SİNCAPLAR 01

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
796
8,066
istanbul
öncelikle şunu söyleyeyim bu çr a çr denemez. bence resimli roman daha doğru bir tanımlama. bazı karelerini ekrana wall paper yapmayı isteyeceksiniz, o derece.
fakaaat, ya kardeşim transparan konuşma balonu yapmak da nedir. yazılar niye beyaz. şurda paint le iş yapıyoruz. insan bunu yapar mı ya. paint denen sevdiğimin programı word sayfasında yazı ne renkse o renk yapıştırıyor. yani her balonun içini her seferde yazı rengi beyaz diye seçmem gerekiyor. bunu da ancak yazıyı balona yapıştırdıktan sonra yapabiliyorsunuz. ... her balon için demiştim dimi. transparan balonun içini yine bu sevdiğimin paint ile temizleyemiyorum, yakın bir renkle boyamam lazım. o yüzden gerçekten içime sindi diyemeyeceğim bir çalışmayı paylaşıyorum. ama inadım inat, vs vs..
her sefer yazıyorum gene yazacağım. ben balonlarım, boşum diyen varsa... yok dimi. neyse.
ben beğendim. chat gpt şöyle anlattı bana:

Kısaca özetleyeyim:

• Tür: Post-apokaliptik, karanlık fantezi
• Konu: İnsanlar gizemli şekilde yok olduktan sonra hayvanlar —özellikle sincap klanları— kendi uygarlıklarını kurup savaşmaya başlıyor.
• Ton: Şaşırtıcı derecede kanlı ve ciddi. Hatta çoğu okuyucu “Bu kadar gerçekçi çizilmiş hayvanların birbirini paramparça etmesi biraz rahatsız edici ama çok iyi” der.
• Çizimler: Oldukça detaylı, yüksek kalite. Bu seri çizimleriyle ünlü zaten.
• Yazar/Çizer: Ashley Witter ve Ash Maczko.

beğenmeniz dileğiyle.

dh9yoz6.jpg