SAGUARO 19 - FBI AKADEMİSİ

murtaza5

Yönetici
15 Tem 2009
14,999
435,527
Merhaba
Baskıda 67. sayfanın son panelinde sanırım bir balonun metni yanlışlıkla iki panel arasına yapıştırılmış. Ayrıca 90. sayfanın ilk karesinde bir balon boş gözüküyor.

Sayın çizgiçoçuk,​

eksik ve noksan bulmayı biliyorsunda,​

neden​

hiçbir karşılık beklemeden​

bu kadar fedakarlıklara, emeklere karşı​

kuruda olsa​

TEŞEKKÜR ETMEYI NEDEN BİLMİYORSUN...​

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
725
9,405
Merhaba
Baskıda 67. sayfanın son panelinde sanırım bir balonun metni yanlışlıkla iki panel arasına yapıştırılmış. Ayrıca 90. sayfanın ilk karesinde bir balon boş gözüküyor.

Sayın çizgiçoçuk,​

eksik ve noksan bulmayı biliyorsunda,​

neden​

hiçbir karşılık beklemeden​

bu kadar fedakarlıklara, emeklere karşı​

kuruda olsa​

TEŞEKKÜR ETMEYI NEDEN BİLMİYORSUN...​

Merhabalar, yanlış anlaşıldığım için üzgünüm. Öncelikle verilen emeğe saygım sonsuz; forumda indirdiğim her paylaşımı - bunlara sizin taramalarınızda dahil - mutlaka LIKE/LOVE butonunu kullanarak beğenirim, ancak 'teşekkürler' mesajını sadece bir anım veya ekleyecek bir bilgim/notum varsa yazmayı tercih ediyorum. Zaten bu tip bir yorum içinde açık açık teşekkürler yazılmasada aynı anlamı taşıyor kanımca.

Ben de çeviri ve balonlama yapan biriyim. Kendi çalışmalarımdan biliyorum; gözden kaçan eksiklikler olabiliyor. Şahsen ben, üyelerimizin bu tip uyarılarını çok seviyorum ve özellikle bekliyorum ve istiyorum. Çünkü bu sayede o eksikleri giderip paylaşımı kusursuz hale getirebiliyoruz. Yani bir üyemiz şurada şu unutulmuş ya da boş kalmış derse bu inanın hoşuma gidiyor. Çünkü bu eserin okunduğunu gösteriyor. Sanmıyorum ki bir üye paylaşımlarımı sırf bak şunu şunu yapmamışsın diyebilmek için indirip gözden geçirsin. Nitekim kendi çalışmalarımda da (örnek1 , örnek 2) okuyucunun 'gözden kaçanları' bulup beni uyarması sonucunda yaptığım değişiklikleri versiyon tarihçesinde belirtiyorum.

Yukarıdaki eksik balonları bildirmemdeki amaç eksik aramak değil, aksine çok beğendiğim bu çalışmanın - ki bu akşam 24. sayısını okuyacağım - dört dörtlük tamamlanmasına katkıda bulunmaktı.

thorgal

Kıdemli Üye
18 Ocak 2018
515
1,875
İstanbul
Merhaba
67. Sayfa için belki temizleme işlemi gerekebilir. Ben çevrilenleri okumaya daha başlamamıştım.
90. Sayfa da boş balon da orijinalinde "Cosa?!" kelimesi varmış... Anlamı ise "Ne?!"
Sayın @cizgicicocuk bilgilendirme için teşekkür ederiz.
Emeğine sağlık @altan abi, müsait olunca bakacaktır.
@murtaza5 abi kızma abi