Saguaro 01 - Window Rock'a Dönüş (Renkli)

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,403
149,612

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,403
149,612
Arkadaşlar, konuya yapacağınız olumlu eya olumsuz cevaplar, konunun devamını getireyim veya getirmeyeyimle alakalı karar verme sürecimi etkiliyor. Şu durumda bu konuya devam etmeyeceğim manası çıkartıyor bende.

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,814
10,757
Paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
Renkli paylaşımlar gerçekten ayrı bir renk katıyor eserlere.
Ancak kişisel beğeni olarak ne siyah-beyazdan ne de renkliden vazgeçebiliyorum.
Bu nedenle arşivime mümkün olduğu kadar bir çizgi romanın her iki versiyonunu da almaya çaşışıyor,
Her iki versiyonu da okuyorum.
Siyah beyaz çizimlerde sanatçının ustalığı daha çok belirginleşiyor,
Hatalar ve güzellikler daha çok ortaya çıkıyor diye düşünenlerdenim.
Ellerinize ve emeklerinize sağlık.

( Aman aman, sakın ola renkli paylaşımları eleştiriyorum diye düşünülmesin. Asla böyle bir düşüncem olamaz.)

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
421
988
Değerli üstadım yaptığınız her çalışma gerçekten çok değerli. Ben daha önce de görüş ve isteklerimi size bildirmiştim. Bence önceliği tarihi kahramanlarımızı çizen rahmetli üstadlarımızın eserlerinden başlayabilirseniz çok daha güzel olur görüşündeyim. Seçimi tabiki siz tercih edeceksiniz. Çok teşekkür ederim. Sağ olun.

erkanmulusoy

Kıdemli Üye
23 Ocak 2012
677
2,144
Teşekkürler sayın gandor08 çizgi romanları büyük tablette okuyorum ve renkli çizimler gerçekten çok zevkli oluyor. ben devam etmenizi temenni ederim.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,403
149,612
Paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
Renkli paylaşımlar gerçekten ayrı bir renk katıyor eserlere.
Ancak kişisel beğeni olarak ne siyah-beyazdan ne de renkliden vazgeçebiliyorum.
Bu nedenle arşivime mümkün olduğu kadar bir çizgi romanın her iki versiyonunu da almaya çaşışıyor,
Her iki versiyonu da okuyorum.
Siyah beyaz çizimlerde sanatçının ustalığı daha çok belirginleşiyor,
Hatalar ve güzellikler daha çok ortaya çıkıyor diye düşünenlerdenim.
Ellerinize ve emeklerinize sağlık.

( Aman aman, sakın ola renkli paylaşımları eleştiriyorum diye düşünülmesin. Asla böyle bir düşüncem olamaz.)
Abi tabiki siyah beyaz çizimlerde sanatçının ustalığı ön plana çıkıyor. Renklendirme yapılmadığından farkı o çiizmlerle anlıyabiliyorsun.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,403
149,612
Değerli üstadım yaptığınız her çalışma gerçekten çok değerli. Ben daha önce de görüş ve isteklerimi size bildirmiştim. Bence önceliği tarihi kahramanlarımızı çizen rahmetli üstadlarımızın eserlerinden başlayabilirseniz çok daha güzel olur görüşündeyim. Seçimi tabiki siz tercih edeceksiniz. Çok teşekkür ederim. Sağ olun.
Bende çok istiyorum eski bizim çizgi romanlarımızı renklendirmek ama onları yaptığımızda hatalar daha fazla oluyor. Ve pekte insan o zaman girmek istemiyor. Yeni nesilde yapay zeka 1,2 kere yorum katarsa onda hem görsele hem yazıya yorum katıyor.