Route Des Maisons Rouges - Hanelerin Yolu 01 (of 04)

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,842
30,574
İstanbul
Route Des Maisons Rouges
Hanelerin Yolu
01 (of 04)

Nem Comics
Hikaye: Giuliano Monni
Çizimler: Vincenzo Cucca
Çeviri: SenSei
Balonlama: SenSei
Yıl: 2010
Dosya Türü: cbr
Sayfa sayısı: 42
Tür:Macera​

Hanelerin yolu. Fransa'nın en muhteşem sokağı. Dünyanın en çekici kadınları burada yer alır. Tüm zevkler için tam 6 hane bu sokakta hizmet vermekte. Western Girls, Ice Queens, Sexy Squaws, Dark Ladies, Cybersex ve China Dolls. Ama bir belediye başkanı var ki, Vali ile yamuk işler peşindedir. Vali'nin amacı hane'lerden en zayıf olanı kapatıp, bir kumarhane açmak. Bunun için de belediye başkanı tüm hane'leri toplar ve bir bildirge anons eder. Bir ay süre içerisinde en az kar getiren Hane kapatılacak ve onun yerine kumarhane açılacaktı.

file

Indirmek için lütfen

Moderatör tarafında düzenlendi:

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
526
1,403
Eğlenceli bir seriydi çizimlerini çok beğendim hikayede fena sayılmaz, bu çizeri Vincenzo Cucca'yı yeni tanımış oldum tarzı hoşuma gitti Marvel'da da çalışmaları olmuş bir göz atarım artık :) , teşekkürler.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,292
144,926
Tam ben Fransızca Çizgi Romanları arşivlemeye başlamışken sayın üstaddan Fransızlarla ilgili güzel bir seri geldi.

Hemde türkçe, emekleriniz için çok teşekkürler.

12 Şub 2010
15,002
549,063
Emek ve paylaşımın için teşekkür ederim sevgili SenSei.Bir solukta dört bölümü birden okudum.
SenSei paylaşımları her zaman renkli ve güzel.

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,548
29,338
İzmir
Teşekkürler üstat,
Keyifle okudum.

Bu seri yanılmıyorsam 4 seride bitmemiş avakda 7 bölüm olarak vermişler, ingilizce.

Route des Maisons Rouges #1-7 (2011) Complete
English | CBR | 7 Issues | 221.3 MB

Orijinalde 7 sayı olan yayını Sensei dört ciltte tamamlamış.
Yani seri bitmiş.

gandor08'in verdiği linkteki sayıları da indirmenizi tavsiye ederim.
Bir çok eskiz çalışması ve resim var.
Oldukça güzeller.

Son düzenleme:

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,842
30,574
İstanbul
Teşekkürler üstat,
Keyifle okudum.

Orijinalde 7 sayı olan yayını Sensei dört ciltte tamamlamış.
Yani seri bitmiş.

gandor08'in verdiği linkteki sayıları da indirmenizi tavsiye ederim.
Bir çok eskiz çalışması ve resim var.
Oldukça güzeller.

Evet arkadaşlar, ben genelde Almanca kaynakları kullandığım için albüm sayısında böyle karışıklıklar olabiliyor. Ben bu seriye başlamadan öncede tamamlanmış bilgisini aldım da başladım zaten. Ama sevgili gandor08'in dediği doğru. Orjinal fransız baskısı 7 bölümden oluşuyor. Almanyada basılan ve tamamlanmış olarak paylaşılan seri sadece 4 bölümden oluşuyor. Umarım eksiklik yoktur. Ama Darkness arkadaşım zaten bunu kontrol etmiş ki, böyle değerli bilgiler bizimle paylaşıyor. İlginiz için hepinize teşekkürler arkadaşlar. Sevgiler....