Reklamlar3

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
752
22,374
Şubat ayı Carthago ayı olacaktı Ama araya giren Skinbreaker planları bozdu. Şimdi elde 2 seçenek var. Ya 28 şubatta 5 albüm, ya da 31 martta 11 albümle seri sonu... Bakalım hangi seçenek gerçekleşecek? Hangisi mi? Tabii ki söylemeyeceeeeeem. :) Yaşasın Karadeniz inadım.

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
752
22,374
ah etmeyin bakayım. Size kim dedi ki Jeremiah bitmeyecek. Şu an tamamlanan 3 albümü var ama öncelik sona eren seriler. Mesela Carthago, Mesela Bob Moran 3. sezon, Mesela Mac Coy, Mesela Prometheus, Mesela Flash Gordon (Maccave serisi ilk 3 vol) Mesela 9 albüm olarak yayınlanan Star wars serisinin son 3 albümü gibi....
Ve bittabi bunların arasına zaman zaman Rahan, Jeremiah, Aquablue serisinin yeni sayıları atılacak. Hatta aklımda deli sorular var. Ajan Alpha yetim mi kaldı? Teğmen Blueberry ne olacak? ben kimim? Burası neresi? vs. vs. vs.

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
371
785
değerli üstadım tek kelimeyle ağzınızdan bal damlıyor. yukarıda saydığınız çizgi romanları sabırsızlıkla bekliyorum. karşılık beklemeden değerli zamanınızı - göznurunuzu ve emeğinizi bizlere daha güzel çizgi romanlar için harcadığınız için sizin gibi değerli bir üstada sadece saygı duyulur. ben ve bu site üyeleri ile site yöneticileri sizin gibi değerli bir üstada ne kadar teşekkür etsek azdır. çok teşekkür ederim. sağolun.

bookmaster

Aktif Üye
20 Tem 2024
229
557
Bugün yaptığınız muhteşem sürprizden sonra, susma hakkımı kullanarak haddimi biliyor ve pusuya yatmış vaziyette başımıza ne maceralar açıcaksınız diye soluksuz beklemek gerektiğine karar vermiş bulunmaktayım şahsen kendimce.