Reklamlar- Ocak 2026

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
758
22,711
Geliyor gelmekte olandiyoeum ve ay sonu Esattr günü olacak diye de ekliyorum.
Varan I)
Aydabiresattr'nin 2026 yılında bitireceği ilk seri Hermann Ustadan Bois Maury Kuleleri. Hem de 6 albüm birden....
11- Assunta
12- Rodrigo
13-Deli Griet
14- Vassya
15- Gökgöz
16- Baltalı Adam
Varan II) Rahan
İntegral 26/2 İnanılmaz Romain La Roche

Not 1- Bois Maury 16. albüm bence 0.albüm olmalı. 15. albümün sonunu görünce bana hak vereceksiniz.
Not 2- Rahan kardeşimizin macera adında geçen Romain La Roche ilkel çağlara ait hayvan kemiklerinin bulunduğu antik bir yer. Bu albümde macera adı olmuş. Ama o çağlarda bu adla mı tanınıyordu bilmiyorum. Bilen varsa beni de aydınlatsın lütfen.
Not 3- Şubat 2026'da bir serinin 2. sezonunu okuyacaksınız. 5 albümlük bu sezonun hangi seri olduğunu acaba bilen çıkacak mı?
Gelecek reklamda görüşmek üzere.

Son düzenleme:

thorgal

Kıdemli Üye
18 Ocak 2018
640
2,407
İstanbul
Varan I)
Aydabiresattr'nin 2026 yılında bitireceği ilk seri Hermann Ustadan Bois Maury Kuleleri. Hem de 6 albüm birden....
11- Assunta
12- Rodrigo
13-Deli Griet
14- Vassya
15- Gökgöz
16- Baltalı Adam
Varan II) Rahan

Not 1- Bois Maury 16. albüm bence 0.albüm olmalı. 15. albümün sonunu görünce bana hak vereceksiniz.
Not 2- Rahan kardeşimizin macera adında geçen Romain La Roche ilkel çağlara ait hayvan kemiklerinin bulunduğu antik bir yer. Bu albümde macera adı olmuş. Ama o çağlarda bu adla mı tanınıyordu bilmiyorum. Bilen varsa beni de aydınlatsın lütfen.
Not 3- Şubat 2026'da bir serinin 2. sezonunu okuyacaksınız. 5 albümlük bu sezonun hangi seri olduğunu acaba bilen çıkacak mı?
@esattr üstadım, Haziran ayındaki Bayram müjdeleriniz de Bois Maury Kuleleri serisinden 11- Assunta'yı çevirip eklemiştiniz.
Yeniden düzenleme mi var?
Jeremiah öksüz kaldı ondan da bir kaç albüm istesek ayıp olur mu?

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
758
22,711
@esattr üstadım, Haziran ayındaki Bayram müjdeleriniz de Bois Maury Kuleleri serisinden 11- Assunta'yı çevirip eklemiştiniz.
Yeniden düzenleme mi var?

Hımmmm, o zaman onu listeden atıyorum... diğer hususa gelince Jeremiah mı dediniz, Bob Morane mi, Carthago mu, Mac Coy mu? Yoksa hiç comics denemeyecek misiniz dediniz? Star Wars, Flash Gordon ya da Skinbreaker gibi? Öksüz kalan o kadar çok seri var ki... Ajan Alpha, Blueberry falan mı? Hay Allah bir tekrar edin lütfen... :)

thorgal

Kıdemli Üye
18 Ocak 2018
640
2,407
İstanbul
Ama tekrar baktım da ;

Ben
"
Sayın @esattr üstadım; naçizane "Bois - Maury 11 - Assunta" isimli Albümün ; 14 ve 26. Sayfalarının orijinal Fransızcaları 34. Sayfadaki son konuşma balonunun ise boş olduğunu tespit ettim.
Bilginize sunarım.

Kolaylıklar diliyorum 🙏"
demişim...

Sizde ;

"Bois Maury Kulelerinin 11. albümü ile ilgili uyarınız dikkate alınıp düzeltme yapılmıştır. Bu sorun tamamen pdf dosyasını jpg yapmayı unutmaktan kaynaklı. Kimseden uyarı gelmediğinde çok yer tutan o dosyaları siliyorum. Umarım artık eklediğim albümlerdeki hataları 1 ay içinde bana siz çizgi romana değer verenler bildirir. Sakın korkmayın beni yapıcı uyarılarda bulunduğum için nankörlükle suçlayanlar gibi davranmam size.65 yaşında, gözleri bozuk ve karadeniz siniri ve inadı olan biri olmama rağmen aslında çok iyi birisiyimdir. düzelttiğim albümü ocak ayında büyük bir sürprizle sayfamıza ekleyeceğim.
NOT: Helyum gazıyla doldurduğum balonlarımı saldığımda umarım yakalama fırsatınız olur. Ama eminim kaçırdıklarınız olacaktır. Siz deyin elli, ben diyeyim o nedir k?

Kalın sağlıcakla... 2025 sonunda görüşmek üzere..."

Diye yazmışsınız... Bu durumda 11. Albümü de düzeltilmiş olarak yükleyecekmişsiniz üstadım.

Aster01

Kıdemli Üye
23 Şub 2017
504
1,826
Varan I)
11- Assunta
12- Rodrigo
13-Deli Griet
14- Vassya
15- Gökgöz
16- Baltalı Adam
Varan II) Rahan

opps Bu ay kısa sürüyormuş.. Aysonu gelmiş bile :))))) Aman, Şubat 2026 başlığı unutulmasın?? :))