Red Kit (2026) TV dizisi

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
810
10,244
İlk fırsatta izlemeye başlayacağım ilk sezonunda şu ana kadar 13 bölüm yayınlanmış

Yorumlardan anladığım kadarıyla:
Dizi, sadece western aksiyonuna odaklanmak yerine daha geniş bir hikâye anlatımı kurarak gizem ve komplo unsurlarını öne çıkarıyor. Özellikle Alban Lenoir’in canlandırdığı Lucky Luke, alıştığımız esprili kovboydan ziyade daha sert, daha az konuşan ve daha gerçekçi bir karakter olarak sunuluyor. Bu da diziyi nostaljik bir uyarlamadan çok, günümüz izleyicisine hitap eden bir yapım haline getiriyor.

Çitaku

Aktif Üye
28 Ocak 2015
155
802
Ben bi 3 bölüm izledim. Fena da bulmadım. Ama devam etmeyeceğim galiba.
Daha sert ve gerçekçi değil. Neden öyle dediklerini anlamadım. Red Kit'ten bekleyeceğimiz türden bir mizahı var dizinin. Her bölümde bazı problemler çıkıyor ama genel bir çatı hikayesi var. (Spoiler vermek istemiyorum) :) Atmosfer ve karakterler de bence başarılı. İzlemeyeceğim dedim ama daha iyi bir şey bulamadığımda arada bakabilirim.
Özellikle Red Kit'i çok başarılı buldum ben. Daltonlar ve Billy The Kid gibi karakterleri de beğendim.
Eğlencelik, hafif, çıtır bi iş olmuş. Kurgusu ve tonu da (bence) doğru tutturulmuş.

Bu arada başlıkta herhalde kazayla 2016 yazmışsınız hocam, 2026 olacaktı.

Son düzenleme:

Heineken666

Yeni Üye
18 Ocak 2023
112
426
5 bölüm seyrettim . sanırsam senaristler kitaplara bakmışlar ama sadece resimlere bakmışlar okumamışlar. kendi kafalarından birşeyler uydurmuşlar ama RedKit ile ilgisi hiç yok maalasef.. Terence Hill'in oynadığı dizide en azından çizgiromanın ruhunu tutturmuşlardı. bunu hiç ama hiç beğenmedim.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,905
89,196
hiçbiryerde :)
Dün haberim oldu ve baktım biraz, eğer aynı diziden bahsediyorsak çok ciddi idi karakterler, sahneler, hiç de benim bildiğim Red Kit değil bu diyebilirim yani bizim bildiğimiz red kit ve tüm o "evren" öyle değil "normalde!" diye düşündüm. Devamını izlemedim, bakalım izleyenlerin nasıl yorumları olacak...