Peter Cannon: Thunderbolt 01

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,859
31,835
İstanbul
PETER CANNON
THUNDERBOLT 01

Peter Cannon çocukken, “The Awakened” adlı izole bir toplulukta büyüdü – New Age psikolojisini, Tibet Budizmini, aşırı fiziksel antrenmanı ve diğer ezoterik disiplinleri birleştiren
kapalı bir hareketin içinde. Ancak toplu bir intihar neredeyse tüm Awakened üyelerini yok ettiğinde, yetim ve terk edilmiş halde kalan Peter dünyada kendi yolunu bulmak zorunda kaldı.
Şimdi, yıllar sonra, gizemli bir mistik tarikatın hayatta kalan son üyesi New York’a gelir – intikam göreviyle. Hedefi kim? Klanını yok eden asi usta – Peter Cannon!
Fakat Awakened’ın efsanevi “Yıldırım Taşıyıcısı”nı alt etmek söylemesi kolay, yapması zor bir iştir – özellikle de Cannon’un zihin ve beden mükemmelliğine ulaşmış
tekniklerinin zamanı çökertip ölümün kendisine bile meydan okuyabildiği düşünülürse!

s5v0354190543218bu.jpg

l1pP3541905568em2v.jpg

İNDİRMEK İÇİN LÜTFEN

Değerli arkadaşlarım,

Yaptığım değerlendirmeler sonucunda MediaFire ile çalışmayı sonlandırma kararı aldım. Uzun süredir yaşanan teknik ve operasyonel uyumsuzluklar nedeniyle
yaklaşık 18TB büyüklüğündeki arşiv ve proje dosyalarımı Nitroflare platformuna aktarma sürecini başlatmış bulunuyorum.

Aktarılan veri yalnızca çizgi roman arşivinden ibaret değildir; üzerinde aktif olarak çalıştığım çok sayıda proje ve kapsamlı içerik de bu taşınma sürecine dahildir.
Premium üyelik kullanıyor olmama rağmen, sürdürülebilirlik, dosya güvenliği ve platform ciddiyeti açısından mevcut şartlarda Nitroflare’ın daha uygun bir çözüm sunduğunu değerlendiriyorum.

Bu değişikliğin herkes için ideal olmayabileceğinin farkındayım. Ancak mevcut koşullar çerçevesinde içeriklerin uzun vadeli korunması ve erişilebilirliğinin sağlanması önceliğimdir.

Bu nedenle lütfen:
  • “Linki değiştir”​
  • “Alternatif link verin”​
  • “İnmiyor”​
  • “Yavaş iniyor”​
gibi geri bildirimlerin paylaşılmamasını rica ediyorum. Zira her seferinde bu bildirimlere cevap vermek oldukça yorucu.
Dosyalar sorunsuz şekilde indirilebilmektedir; yalnızca önceki platforma kıyasla indirme süreci daha yavaş ve birkaç ek adım gerektirebilir.
Bu durum teknik bir arıza değil, platform yapısından kaynaklanan doğal bir farktır.

Anlayışınız için teşekkür ederim.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
5,823
17,732
Elinize yüreğinize sağlık. Elbette öncelik sizlerin yaptıklarını bir sağlam zeminde muhafaza etmek ve geri dönüşümünü sağlamak olması kadar daha doğal bir şey olması düşünülemez. Emek alın teri ve birikim bilgilerinizi değerlendirmek herkesin hakkı olduğu gibi bu hak size de aittir. Her daim işleriniz yolunda gitmesini dilerim. Tüm paylaşım ve emekleriniz için tekrar teşekkür ederim. Sevgi ve Saygılar.

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,661
7,149
Dert değil, n'apalım. Kararınızdır..
İndirme süremiz, balonlamayı yaptığınız süre kadar sürecek sanırım.. :D
Hele 100mb gibi dosya koyduğunuzda..
(NitroFlare'i hiç bir zaman sevmedim de.)
Güzel şeylere ulaşmak için uğraşmak biraz da onun cabası olsun.