Paylaşımın kaldırılması

MİKA

Yeni Üye
7 Mar 2015
10
11
Bir çizgi romanın paylaşılabilmesi için ilk basım tarihinden itibaren en az üç yıl geçmiş olmalıdır. Yayımlanma tarihinden itibaren üç yılını doldurmuş olsa dahi bir çizgi roman yaygın olarak satışta ise paylaşılmayacaktır. Yabancı dillerdeki çizgi romanlarda zaman sınırlaması bulunmamaktadır

Zagor'un haziran 2025 italya sayısının baskısını, sitenin ön sayfasında bulunan üstte özetini verdiğim yazısını okuduktan sonra Türkçe'ye çevirerek paylaştım...kısa sürede paylaşımın kaldırıldığını gördüm...zannedersin devlet sırrı ifşa etmişim...ne bir açıklama nede bir bilgilendirme...sanki posta kutuları süs olsun diye koyulmuş...halbuki açıklama yapılsa neyi yanlış yaptığımıda bir fani olarak öğrenmiş olurdum - olurduk...herkese saygılar

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,287
38,894
İstanbul
Bir çizgi romanın paylaşılabilmesi için ilk basım tarihinden itibaren en az üç yıl geçmiş olmalıdır. Yayımlanma tarihinden itibaren üç yılını doldurmuş olsa dahi bir çizgi roman yaygın olarak satışta ise paylaşılmayacaktır. Yabancı dillerdeki çizgi romanlarda zaman sınırlaması bulunmamaktadır

Zagor'un haziran 2025 italya sayısının baskısını, sitenin ön sayfasında bulunan üstte özetini verdiğim yazısını okuduktan sonra Türkçe'ye çevirerek paylaştım...kısa sürede paylaşımın kaldırıldığını gördüm...zannedersin devlet sırrı ifşa etmişim...ne bir açıklama nede bir bilgilendirme...sanki posta kutuları süs olsun diye koyulmuş...halbuki açıklama yapılsa neyi yanlış yaptığımıda bir fani olarak öğrenmiş olurdum - olurduk...herkese saygılar

Merhaba,

Çalışmanızı ne zaman paylaştınız acaba? Kontrol ettiğimde hiçbir iz bulamıyorum. Silinmiş olsa bile konunun paylaşıldığına dair bir iz olmalı sistemde. Ve evet haklısınız, konu kaldırılıyorsa muhatabına muhakkak özelden bir mesaj iletiliyor. Bunu da almamışsınız. Son moderatör eylemlerinde de bir iz yok.

Paylaşımınız genele açık kaldı mı bir süre? Bu paylaşımı indiren veya tepki veren dostumuz oldu mu bilemiyorum. Arşivimde de yok.

Açıkcası çalışmanızı kaldırmak için bir neden gözükmüyor. Tersine başta Zagor hayranları olmak üzere çizgi roman dostları çok memnun olur. Her durumda yeniden paylaşır mısınız lütfen?

Saygılar,