Orfani

rasel

Kıdemli Üye
12 Kas 2010
509
13,333
Anladigim kadariyla bu seriye bir yayinevi baslamis ama birakmis eski bir tarihte. Bana "Starship Troopers" i hatirlatan bir seri. Ben askerdeyken filmi vizyona girmisti. Diger siniflar biz piyadeler ile dalga gecmisti :) Bende yeri ayridir. Uzun soluklu bir seri olacak. Bakalim nefesler yetecek mi?

0001.JPG

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,756
86,783
hiçbiryerde :)
Bu serinin yazarı Roberto Recchioni, geçen yıl küçük bir festivale (Sarıyer Kitap Günleri) Otto Manga yayınevinin davetlisi olarak
gelmişti. Yayınevi Chanbara isimli ilginç bir manga serisine de başladı ama maalesef yayınevi olarak da devam edemediler...

Bu sayıyı İspanyolca'dan çevirmiş sanırım sevgili @rasel , teşekkürler tüm emekler için.

fb1907

Kıdemli Üye
3 May 2018
462
7,741
Bonelli’nin sitesinde toplam 54 albi sayısı ve 1 adet special sayı görebildim.

Sevgili Balkan’ın bahsettiği orfani gazzette Della sport hakkında bilgim yok. Aynı maceralar mı, farklı maceralar mı? İncelenmeli.

Bu konu ile ilgili aşağıdaki bilgiyi buldum.

Son düzenleme:

rasel

Kıdemli Üye
12 Kas 2010
509
13,333
Bonelli’nin sitesinde toplam 54 albi sayısı ve 1 adet special sayı görebildim.

Sevgili Balkan’ın bahsettiği orfani gazzette Della sport hakkında bilgim yok. Aynı maceralar mı, farklı maceralar mı? İncelenmeli.

Bu konu ile ilgili aşağıdaki bilgiyi buldum.

Farkli maceralar. Tum seri bende var. Kismet olursa paylasacagim.

firat0j

Yeni Üye
29 Haz 2012
121
309
Anladigim kadariyla bu seriye bir yayinevi baslamis ama birakmis eski bir tarihte. Bana "Starship Troopers" i hatirlatan bir seri. Ben askerdeyken filmi vizyona girmisti. Diger siniflar biz piyadeler ile dalga gecmisti :) Bende yeri ayridir. Uzun soluklu bir seri olacak. Bakalim nefesler yetecek mi?

0001.JPG

Ellerinize saglık.