On Mars_

bookmaster

Aktif Üye
20 Tem 2024
226
548
Okudum ve öyle dönüş yaptım, sizlere yeminle söylüyorum ki, odamda bunu okurken dışardan seslendiler "ne yapıyosun gelsene çay demlendi", dedim ki, " film izliyorum birazdan gelirim" çıkıverdi ağzımdan. Mükemmel bi esere mükemmel adapte bi dokunuş sayın üstâdım, emeğinize ve azminize sağlık maksimumeyvallah.

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,634
6,967
@altay1944 Aa, bunun ikinci sayısı vardı altay. Tamamen unutmayalım bunu..

edit: Şimdi baktım. Bu bir üçlemeymiş. Üç kitapla biten bir hikaye gibi anladım. (Emin değilim) 2021 ortasında 3. kitap duyurulmuş fragmanla.. O sayfayı gördüm. Ama şimdi zamanım yok, 3. çıktı mı, çıktıysa tarandı mı, hiç bilmiyorum.. Bakarsınız..

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,634
6,967

Tüm kitap buradan indirebilirsiniz.
Linkin süresi dolmuş.
Ama linkte görüp Anna's' da aradım, buldum.. Halbuki libgen üzerinden yazarlı taradığımda çıkmamıştı. Yüzlerce çıkan sonuçtan da görememiştim. Ondan bulamamışım demek Başka sitelere bile bakmıştım. Teşekkürler Altan.
Şimdi Anna's 'dan tarayınca rahat çıkıyor. Umarım altay1944 tamamlar seriyi.

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,282
5,938
Linkin süresi dolmuş.
Ama linkte görüp Anna's' da aradım, buldum.. Halbuki libgen üzerinden yazarlı taradığımda çıkmamıştı. Yüzlerce çıkan sonuçtan da görememiştim. Ondan bulamamışım demek Başka sitelere bile bakmıştım. Teşekkürler Altan.
Şimdi Anna's 'dan tarayınca rahat çıkıyor. Umarım altay1944 tamamlar seriyi.
Elimden geleni yapacağım .Benim bilimkurguda özellikle olmazsa olmazım yüksek çözünürlük.2.albüm elimde var çalışma devam ediyor.3.albümü de bulursam ikisini de hazırlarım.

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,634
6,967
Tamam.. Anna's 'a baktım şimdi. Normal boy dışında, bir de 111mb'lik ve 240mb'lik Fransızca iki büyük boy var.
Az sayılı bir seri ve siz başlattığınız için, tamamlayın da istiyorum. Arkalarda aşağılarda ve unutlumuş kalmasın.