Ömer bey ( ömer123) yolladıgı takriben 1200 adet( sayamadım) karışık mizah dergilerini bu gün aldım.

murtaza5

Yönetici
15 Tem 2009
15,343
447,965
Ömer bey ( ömer123) yolladıgı takriben 1200 adet( sayamadım) karışık mizah dergilerini bu gün aldım.

sadecebir koli acabildım.

Diger kolileri açamadım.
Eserleri en kısa zamanda inceleyerek,
sitemizde olmayan sayıları paylaşacagım.

Sayın ömer bey ,
hiç bir karşılık beklemeden ,
yapdıgınız FEDAKARLIK için,
gelecek nesillere ölmez eserler bırakdıgınız için,
ÇİZGİ DİYARI adına,
ÇİZGİ ROMAN SEVDALILARI adına,
TEŞEKKÜR EDERİM.​

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
5,878
17,976
Ömer Bey'in çıkını epey doluymuş bereketli olsun iyi okumalar. Dilerim. @murtaza5 üstadımıza ulaştırılan bu değerli eserleri paylaşımı şiar edinmiş üstadımız hiç bir karşılık beklemeden bizlerle paylaşmak için yapacağı taramalar ve düzenlemeler için kendisine kolaylıklar dilerim. Yüreğinize sağlık @omer123 @murtaza5 üstadım. iyi ki varsınız sevgi ve saygılarımla.

abboritta

Süper Üye
12 Ara 2020
1,333
13,656
Sayın murtaza5 ve Ömer arkadaşlarımız sayesinde forumumuzda mizah dergisi paylaşım rekorları kırılmaya devam edilecek. Darısı eski kitaplarının taranmasına rıza gösterecek ve bunları forumumuza kazandıracak arkadaşlar sayesinde Diyar Kütüphanesi'nin başına...

omer123

Aktif Üye
20 Ara 2017
344
789
Bü gzel düşünceleriniz için hepinize teşekkür ederim.Biz okuduk geçmiş zamanları genç arkadaşlarımızda okuyabilsin istedim.Ben bu paylaşımları yapacak beceriye sahip değilim ama benim yerime uykusuz grceler geçirmeye razı ola mutaza5 arkadaşıma kolaylıklar dilerim .