Oblivion Song - İlk Sayı

CZN

Çeviri & Balonlama
17 Mar 2021
407
7,805
kicv5kf.jpg

On yıl önce 300.000 Philadelphia vatandaşı aniden Oblivion'da kayboldu. Hükümet onları kurtarmak için her türlü çabayı gösterdi ama yıllar sonra pes ettiler. Nathan Cole... vazgeçmeyecek. Oblivion'un kıyamet cehenneminde yaşayan, kaybolmuş, yalnız ve korkmuş insanları kurtarmak için hayatını riske atarak her gün yolculuklar yapıyor. Ama belki de... Nathan başka bir şey arıyordur? Neden Oblivion Şarkısı'nın siren çağrısına karşı koyamıyor?

Çizgi Bölgesi ortaklığıyla bu güzel seriyi size takdim ediyoruz:)

Geçen Haftanın Sayısı: Mutlak Wonder Woman

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,342
81,919
hiçbiryerde :)
Hemen okudum. Çok da eğlenceli değildi tabii ki, gerilimi yükledi bize; belki ilerde eğlenceli olur, umarım. 😅
Hayat da öyle değil mi, aslında eğlenceli olması gereken ama bazı mahlukatların bunu bozmaya
yeminli olmaları gibi...
Bugün haberlerde mutlulukla yazmışlardı, Nato liderleri bir konuda %100 anlaşmış: savunma,
yani silah giderlerini ülkelerin gelirlerinin en az %5'ine çıkarma konusunda ve bunu çok iyi bir
sonuçmuş gibi paylaşmışlar, haberlerde okursunuz. Gerçekten şaka gibi, inanamıyorum, bu
nasıl iyi haber?! Tıpkı Jules Verne, George Orwell veya çağdaşları bilim kurgu yazarlarının
öngördüğü gibi bir dünya geliyor yakında, doğru bildiklerimiz yanlışmış gibi gösteriliyor:
yakmak yıkmak aslında iyi bir şeymiş mesela; gelmiş bile usul usul, aslında fark ettiriyor artık,
yani göz göre göre...