Nathan Never

rasel

Aktif Üye
12 Kas 2010
364
7,925
Bir kod yazdim. Makinem bosta kalinca bir dizindeki Nathan'lari sira ile isliyor. Ben kontrol etmiyorum. Hersey otomatik. Bu sekilde firsat buldukca paylasayim birisi benim yerime devam edene kadar:

zeynelabi

Kıdemli Üye
11 Eki 2009
1,466
5,084
Antakya
Bir kod yazdim. Makinem bosta kalinca bir dizindeki Nathan'lari sira ile isliyor. Ben kontrol etmiyorum. Hersey otomatik. Bu sekilde firsat buldukca paylasayim birisi benim yerime devam edene kadar:

Hayran kaldığımı itiraf etmem lazım. Yazılımlar Benim düzeyimi çok aşmış. Geride kaldık 🙂

rasel

Aktif Üye
12 Kas 2010
364
7,925
Roman isi biraz problemli. Bu eserler yakinda Turkiye'ye gelecektir. Onceden paylasarak kimsenin isini bozmak istemem. Bilimkurgu cikaran yayinevlerimize sahip cikmak lazim. Sayilari azaliyor. Ben ornek olsun diye bir tane paylastim. Makine tercumesi epey ilerledi. Yakinda Star Trek'deki gibi bir universal translator cikarirlarsa sasirmam :D

certem

Kıdemli Üye
22 Ağu 2011
567
5,274

Şahanesiniz Sn. Rasel,
Hızınıza kimsenin yetişme şansı yok.
Emeklerinize sağlık.
Kısmet olur ve benim emektar notebook yolda kalmazsa, ben de Nathan’nın eksik kalan başka bir serisinde sürpriz yapacağım🙃

zeynelabi

Kıdemli Üye
11 Eki 2009
1,466
5,084
Antakya
Roman isi biraz problemli. Bu eserler yakinda Turkiye'ye gelecektir. Onceden paylasarak kimsenin isini bozmak istemem. Bilimkurgu cikaran yayinevlerimize sahip cikmak lazim. Sayilari azaliyor. Ben ornek olsun diye bir tane paylastim. Makine tercumesi epey ilerledi. Yakinda Star Trek'deki gibi bir universal translator cikarirlarsa sasirmam :D
Keşke basit bir şekilde ben yapabilsem. Paylaştığınız bilgileri okudum. Hiç bir şey anlamadığımı kabul ediyorum 🙂. Sanırım bana tam otomatik çeviri lazım

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,259
5,518
Şahanesiniz Sn. Rasel,
Hızınıza kimsenin yetişme şansı yok.
Emeklerinize sağlık.
Kısmet olur ve benim emektar notebook yolda kalmazsa, ben de Nathan’nın eksik kalan başka bir serisinde sürpriz yapacağım🙃
sayın certem sürprizde pişti olmamak adına ipucu vermeniz mümkün mü kolaylıklar diliyorum.