Nathan Never Speciale 11-12

certem

Kıdemli Üye
22 Ağu 2011
921
10,595
Merhaba,
Nathan Never'in Speciale serisinin, ulkemizde 10 sayisi yayinlanmisti. CT programiyla, bu serinin 11. sayisini cevirdim. Kapak ve ic tanitim sayfalarina ise dokunmadan orjinal halini paylasacagim.
Iyi okumalar,

20f6e144ce6190c2c97974ac7080f601.jpg

certem

Kıdemli Üye
22 Ağu 2011
921
10,595
Merhaba,
Nathan Never'in Speciale serisinin 12. sayisini paylasiyorum.
Bu serinin tamamninin tercumesini CT ile yaptim. Tercumeler gun gectikcek kendini gelistiriyor. fakat, taramalardan dolayis balon temizlemeleri bekledigimden cok uzun zaman aliyor' son 3-4 sayfada da temizleyemedigim epey balon oldu.
Kapak ve ic tanitim sayfalarina ise dokunmadan orjinal halini paylasiyorum.
Iyi okumalar,

db9a93fb2fddb0fd44a13af82637f243.jpg

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,395
8,076
Merhaba,
Nathan Never'in Speciale serisinin 12. sayisini paylasiyorum.
Bu serinin tamamninin tercumesini CT ile yaptim. Tercumeler gun gectikcek kendini gelistiriyor. fakat, taramalardan dolayis balon temizlemeleri bekledigimden cok uzun zaman aliyor' son 3-4 sayfada da temizleyemedigim epey balon oldu.
Kapak ve ic tanitim sayfalarina ise dokunmadan orjinal halini paylasiyorum.
Iyi okumalar,

db9a93fb2fddb0fd44a13af82637f243.jpg
sayın certem emeginize sağlık tüm seriyi tercüme ettiniz gibi bir sonuç çıkardım.Eğer öyle ise bayramda okumak süper olurdu.saygıyla.

certem

Kıdemli Üye
22 Ağu 2011
921
10,595
sayın certem emeginize sağlık tüm seriyi tercüme ettiniz gibi bir sonuç çıkardım.Eğer öyle ise bayramda okumak süper olurdu.saygıyla.
Evet tercüme işi bitti, ama balon temizliği ve tercüme tutarsızlık kontrolleri maalesef yapılmadı.
Bunları yapmadan paylaşmak istemiyorum ve bütün zamanı da aslında bu iki iş alıyor. Ve bahar ve seyahat zamanları da kapıya dayandı.
Bakalım nasıl olacak🤗

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
18,001
91,016
hiçbiryerde :)
Geç olsun ama "temiz" olsun diyorum genel olarak.
Bu kitap da temizlenemeyen birkaç balon ve birkaç
kare dışında gayet iyi. Elinize sağlık @certem üstat,
harika işler için çok teşekkür ederim.

certem

Kıdemli Üye
22 Ağu 2011
921
10,595
Geç olsun ama "temiz" olsun diyorum genel olarak.
Bu kitap da temizlenemeyen birkaç balon ve birkaç
kare dışında gayet iyi. Elinize sağlık @certem üstat,
harika işler için çok teşekkür ederim.
Sn yeryüzü merhaba,
Balon temizliğini CT programıyla yapıyorum. O sayfalarda olduğu gibi bazı balonların içindeki kirlilikler, inatçı lekeler/yapışkan sakız gibi, ne kadar denersem deneyeyim, aksine, leke büyüyerek geriye dönüyor. O sayfayı tek başına yeniden işlemden geçirsem dahi temizlenmiyor. Ve ben de o haliyle bırakmak durumunda kalıyorum.
Selamlar,