altay1944
Onursal Üye
- 30 May 2009
- 3,276
- 5,877
yeni bir seri daha iyi okumalar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kendine özgü 6 sayılık bir seriBu seri ile ilgili bir açıklama yapabilir misiniz? Kaç sayı, ne zaman yayınlandı? Sırf yeni macera değil mi?
Bu mesajda ilk iki sayısı paylaşılan 6 sayılık Rinascita (Yeniden Doğuş) macera serisi ise Gigante 25-29 sayılarını oluşturuyor…
Anna's archive'dan çektim ikisiniTek düzeltmem Rinascita yazıldığı gibi 6 sayı olduğu için 30'u da kapsıyor.
Ardından Generazioni hikaye seti geliyor, dev albümlerde. O da 6 sayı.
Tüm hafta sonu şehir dışındaydım, bölümle ilgilenemedim hiç. Cumartesi sabahın köründe gittim, uçak beklerken de Agenzia Alfa karakterler kartının çevirisini yaptım. Pazar sabaha karşı geldim. Hemen sitedeki tüm mesajlara baktım. 5 sayfa dolusu birikmiş. Wow. Yakında Nathan Never SIRALI LİSTE'yi güncelleyeceğim. Çok güzel paylaşımlar olmuş yine. Siteyi bir açtım, gözlerim döndü.Herkese ve tüm YZ Ç&B Çalışmaları bölümü diyardaşlarına ve özellikle katkı sağlayanlara teşekkürler.
altay1944: veya cekicenim: Rinascita'ya devam ederken, ya da bitirdikten hemen sonra, yeni seriye geçmeden, gigante'lerde aradaki 2 sayılık boşluğu kapatmak için, Le grandi storie di Nathan Never 'ları yapar mısınız?
DETAY: Şimdi şöyle ki @cekicenim 16'ya getirip DEV ALBÜM Gigante'lerin standart sayılarını tamamladı. Ardından Gigante 17 ve 18 olarak geçen 'Le grandi storie di Nathan Never' geliyor.. Bu grupta 2 sayı var. Adları 17- I giorni della maschera (Maske Günleri) ve 18- Nathan contro Legs (Nathan, Legs'e karşı). Kastetiğim boşluk bu iki sayı. Ardından @altay1944 'ün paylaşmış olduğu Gigante 19-24 arası olan AnnoZero geliyor. Ve şimdi de bu başlıkta @altay1944 'ün paylaşmaya başlamış olduğu Rinascita (Gigante 25-30)'a varıyoruz. Oradan sonra da (Gigante 31-36) Generazioni geliyor. Ve ardı var, onları sonra yazarım.
Le grandi storie di Nathan Never'daki 2 sayıyı şu konu başlığı altında paylaşalım, hali hazırdaki düzen için:
Nathan Never, Le grandi storie di Nathan Never
Evet kim yapmak ister?![]()
Harikasın cekicenim. O zaman sende bu ikili..Anna's archive'dan çektim ikisini![]()
Hazır: https://www.cizgidiyari.com/forum/k/nathan-never-gigante-17-ve-18.188622/Harikasın cekicenim. O zaman sende bu ikili..