Nathan Never Gigante 31 ve sonrası

cekicenim

Yapay Zeka Çeviri Balonlama
6 Şub 2018
341
6,761
KSK
Nathan Never Gigante 31-48 arası zamanla çevrilecektir.
31:
32:

39823378f4f889dca60a3992cd371041.jpg

Son düzenleme:

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,515
9,381
Çok etkileyici bir Nathan Never macerasını daha okumuş oldum. Çizgi romanlardaki karelerin grafik yapılarındaki siyah-beyaz dengesi hakkında Hugo Pratt'ın etkisinin unutulamaz olduğunu düşünüyorum. Daha sonra onun gittiği yoldan yürüyen Jose Munoz benzeri pek çok sanatçı gördük. Yıllar sonra yine çizgi roman dünyasına oldukça havalı olarak giriş yapan Frank Miller '' Sin City '' lerde de, 9. sanat adına unutulmaz kareler yaratmıştı. Tüm bunları, Sn. @cekicenim 'in bizlere okuma imkanını sunduğu Nathan Never'ın 31. dev cildi için yazdım. Zira, gördüğüm kadarıyla bu macerada, çizer Alessandro Russo, usta sanatçı Frank Miller'e tam bir saygı duruşunda bulunmuş. Maceranın adından başlayarak ( Sin City yerine Hell City Blues adını görüyoruz !! ) , karelerdeki o unutulmadığını düşündüğüm müthiş siyah-beyaz dengesini yeni baştan oluşturmuş. Hatta, aynı durum karakter tiplemelerinde bile göze çarpıyor. Bence oldukça da başarılı olmuş. ( Kapakta yer alan ufak kırmızı alan bile , ilk bakışta Sin City'yi ya da daha da önceki yıllara gidecek olursak Will Eisner'in Spirit'ini hatırlatıyor. ) Sin City severlere önerilebilecek Nathan Never macerası diyebilirim.

Çok teşekkürler Sn. @cekicenim . Devamındaki ciltleri sabırsızlıkla beklemekteyim.