Nathan'ın bu sayısı tıpkı Dylan Dog gibi Bladerunner'a özel atıflar içeriyor. Nathan 09
12 Eyl 2019 #1 burakem Çeviri & Balonlama 3 Kas 2009 225 2,862 Nathan'ın bu sayısı tıpkı Dylan Dog gibi Bladerunner'a özel atıflar içeriyor. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ekli dosyalar NN 09 Editör a.jpg 102.3 KB · Görüntü: 7 NN 09 Editör b.jpg 100.1 KB · Görüntü: 10
Nathan'ın bu sayısı tıpkı Dylan Dog gibi Bladerunner'a özel atıflar içeriyor. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
12 Eyl 2019 #2 yeryüzü Yönetici 3 Eki 2011 17,290 81,215 hiçbiryerde :) Bu kitabı ben de çok sevmiştim ve Suzanne Vega'nın "Tom's Diner" şarkısı eşliğinde okunması için paylaşmıştım. Daha ne göndermeler varmış! Böyle çok daha keyifli olacak. Teşekkürler, sevgi ve saygılar üstadım.
Bu kitabı ben de çok sevmiştim ve Suzanne Vega'nın "Tom's Diner" şarkısı eşliğinde okunması için paylaşmıştım. Daha ne göndermeler varmış! Böyle çok daha keyifli olacak. Teşekkürler, sevgi ve saygılar üstadım.