- 3 Şub 2010
- 729
- 37,917
Teşekkür ederim.Diyarımızda gerek eser, gerekse yorumlarını , çeşitli açıklamalarını paylaşan dostların çalışmalarının tümü takdir gerektiriyor şüphesiz. Ama, bazı uzun süreli devam eden paylaşımlar daha göze çarpıyor. Uzun zamana yayılan bu tür faaliyetler , bence başlı başına disiplin ve sabır işi. Kısa ya da uzun her eser sunumuna hazırlık için aynı durum söz konusu olsa da, paylaşımı aylar hatta yıllar süren çalışmaları bir kat daha etkileyici buluyorum. ( Tabii, bunları belirtirken, diyarımızda sunumları yarıda kalan , belki de zaman yetersizliğinden devamı gelmeyen serilerin üzüntüsünü hatırlamaktayım !! )
Yeniden baktığımda, Modesty Blaise'in 00. bölümünün, yine Sn. @tuzla tarafından 29 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanmaya başladığını görüyorum. Bir başka deyişle, çok sevdiğim kahramana ait, 2 yılı geçen yayın zinciri söz konusu. Şu ana kadar 67 bölüm olmuş. Bu kahramanı sevmesem de , yine aynı satırları yazardım diye düşünüyorum. Çünkü, bir çizgi roman sever açısından büyük kazanım. Sadece takdir değil teşekkür etmemi de gerektiren bir durum bana göre.
Çok teşekkürler Sn. @tuzla . Bu tür başarılı nice çalışmalar yapmanızı dilerim. Bu yazımı, serinin son bölümünde yapmayı düşünüyordum. Ama , bu konuyu açıklamam , en azından benim için gerekli hale geldi. Sağ olun.