Martin Mystere Macera Listesi

TT23

Yeni Üye
6 May 2020
5
25
Uzuuunnnn süredir yapmayı istediğim, ancak bir türlü fırsat bulamadığım Marty Amca'nın bugüne kadar (Ağustos 2025'e kadar)yayınlanmış tüm kitaplarının bir listesini çıkardım. Sıralamayı serilere göre değil yayınlanma tarihine göre yapıp, bunlardan hangilerinin Türkçe olarak kimler tarafından yayınlandığını liste haline getirdim. Her kitabın orjinal kapak resimlerini de ekledim. Şüphesiz daha da geliştirilebilir ve farklı bir format olarak düzenlenebilir. Ama şimdilik benden bu kadar. Martin Mystere sevenlerin ve koleksiyonerlerin işine yaraması dileğimle...

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,389
8,353
Bu tür listeleme çalışmalarının , çizgi romanseverler açısından çok yararlı olduğunu düşünüyorum, Martin Mystere konusunda çok detaylı bir liste olmuş. Özellikle ülkemizde çevirilerini pek göremediğimiz , yine Martin Mystere külliyatı içindeki Alex Dante'nin düzenlediği, bir bakıma belgesel niteliğindeki kitapları da dahil etmeniz çok iyi olmuş. Çalışmanızı çok beğendiğimi söylemeliyim. Daha sonraki yayınlarla ya da varsa rastladığınız eksiklerle bu listenin güncellenmiş durumunu, benzeri nitelikteki kahraman ya da sanatçı bazlı çalışmalarınızı diyarımızda paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler Sn. @TT23

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,440
83,044
hiçbiryerde :)
Olağanüstü emek ve beceri ile yapılmış bir çalışma!
Çok çok beğendim. Her seri için yapılması gerekir bence.

Şimdi düşünüyorum, bunu Martin Mystere bölümümüzde
sabit bir konu olarak açarak liste şeklinde paylaşabilirsiniz
ve listede konu linklerine gönderme yaparak istenen kitabın
hızlıca bulunup okunmasını sağlayabilirsiniz... TT23 üstadım,
elinize sağlık, harika bir iş bu.

Teşekkürler ve bu emek için saygılarımı sunarım, iyi ki varsınız.

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,543
9,770
Müthiş güzel, mükemmel ötesi ve de fevkaladenin fevkinde bir çalışma.
Çalışmanı ve paylaşımın güzelliği ile ilgili merak uyandıran o kadar çok şey var ki?
Hangi birini sorayım.
Ellerine ve emeklerine sağlık kardeşim.
Gönül ister ki, tüm çizgi roman grupları için böyle çalışmalar yapılsın ama zor.
Zira hem sevgi , hem zaman hem de teknik bilgi gerektiren bir iş bu.
Örneğin Teks ve Zagor maceraları için olsa...
Ya da çoğumuzun 60-70 yıllık çizgi roman aşkı, ilk göz ağrımız Teksas ve Tom Miks için yapılsa ne hoş olur.
Özellikle de Teksas ve Tom Miks yayın sıralaması büyük bir karmaşa içerisinde.
Teşekkür ederek kutluyorum sizi. Tekrar ellerinize sağlık.