Martin Mystere Extra 25 Bis.
244 sayfa tam macera.
244 sayfa tam macera.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Çevirip, yapay zeka save dosyasını veririm, istediğin yerlerini export edip daha kolay editlersin. Programın kendi editörü de var. Öğleden sonra konuya eklerim.@cekicenim sen diğer BIS'i de çevir AI ile ben yeniden balonlar ve renklendiririm, ne dersin üstadım?
Save dosyasını yükledim. Programı yükleyip, save dosyasını açıp, istersen orada editlersin, istersen sol yanda büyüteç işaretinin üstündeki export tuşu ile psd olarak dışarıya alır, PS ile devam edersin:Ben comic-translate kullanmadım daha önce ama denerim böylece daha hızlı olur. Balonlaramayı yine PS'de yapacağım.
Bu çok güzel oldu bak cekicenim sağol.Martin Mystere Extra 25 Bis.
244 sayfa tam macera.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
![]()
Ustat comic translate yukledim zaten python yukluydu bende ama yukldegin dosyayi yuklerken asagidaki hatayi aldim, proje dosyasi ve cevrilecek sayfalar ayni klasör icinde, istersen sen cevrilmis dosyayi yukle ben oradan bakarak duzenlerim isteyen o sekilde okusun isteyen benim duzenledigim sekilde.Save dosyasını yükledim. Programı yükleyip, save dosyasını açıp, istersen orada editlersin, istersen sol yanda büyüteç işaretinin üstündeki export tuşu ile psd olarak dışarıya alır, PS ile devam edersin:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Cbz olarak da verdim: https://www.cizgidiyari.com/forum/k/martin-mystere-206-bis.190150/Ustat comic translate yukledim zaten python yukluydu bende ama yukldegin dosyayi yuklerken asagidaki hatayi aldim, proje dosyasi ve cevrilecek sayfalar ayni klasör icinde, istersen sen cevrilmis dosyayi yukle ben oradan bakarak duzenlerim isteyen o sekilde okusun isteyen benim duzenledigim sekilde.