Martin Mystere Extra 25 Bis

cekicenim

Yapay Zeka Çeviri Balonlama
6 Şub 2018
437
9,260
KSK
Martin Mystere Extra 25 Bis.
244 sayfa tam macera.

d35f07cb17a3ec8fe7a67eb785f092fb.jpg

cekicenim

6 Şub 2018
437
9,260
KSK

thorgal

Kıdemli Üye
18 Ocak 2018
830
3,071
İstanbul
Herkese Günaydın, bu güzel hareketler insanı harika hissettiriyor; emeği geçen @cekicenim dost başta olmak üzere ilk olarak sorumluluk alan ve renkli sayfa örnekleri harika gözüken @extreme üstada teşekkür ederim.
O zaman günün isteği gelsin ; MM Extra serisinin çevrilmeyen albümlerini @cekicenim dostumuzdan o güzel ve maharetli fırınına atmasını istesek mi?
Ardın da MM'nin diğer yan serileri de belki sıraya dahil olabilir mi Özellikle renkli olanları ???

cekicenim

6 Şub 2018
437
9,260
KSK
Ben comic-translate kullanmadım daha önce ama denerim böylece daha hızlı olur. Balonlaramayı yine PS'de yapacağım.
Save dosyasını yükledim. Programı yükleyip, save dosyasını açıp, istersen orada editlersin, istersen sol yanda büyüteç işaretinin üstündeki export tuşu ile psd olarak dışarıya alır, PS ile devam edersin:

extreme

Çeviri & Balonlama
5 Eyl 2012
841
5,958
Save dosyasını yükledim. Programı yükleyip, save dosyasını açıp, istersen orada editlersin, istersen sol yanda büyüteç işaretinin üstündeki export tuşu ile psd olarak dışarıya alır, PS ile devam edersin:
Ustat comic translate yukledim zaten python yukluydu bende ama yukldegin dosyayi yuklerken asagidaki hatayi aldim, proje dosyasi ve cevrilecek sayfalar ayni klasör icinde, istersen sen cevrilmis dosyayi yukle ben oradan bakarak duzenlerim isteyen o sekilde okusun isteyen benim duzenledigim sekilde.

cekicenim

6 Şub 2018
437
9,260
KSK
Ustat comic translate yukledim zaten python yukluydu bende ama yukldegin dosyayi yuklerken asagidaki hatayi aldim, proje dosyasi ve cevrilecek sayfalar ayni klasör icinde, istersen sen cevrilmis dosyayi yukle ben oradan bakarak duzenlerim isteyen o sekilde okusun isteyen benim duzenledigim sekilde.
Cbz olarak da verdim: https://www.cizgidiyari.com/forum/k/martin-mystere-206-bis.190150/
Senin için de PSD çıktılarını alıp Rar'ladım: