- 29 Tem 2009
- 889
- 29,124
Bu mesajım hepinize değil, dikkatsiz arkadaşlarımıza... Hepimiz çizgi romanı seviyoruz , bu bir gerçek. Ve önceliğimiz ülkemizde basılamayacağını düşündüğümüz çizgi romanları sayfamızda paylaşmak. Bin bir zorluklarla çizgi roman basan yayınevlerini de zorda bırakmamak için elimizden geldiğince son günlere kadar büyük titizlikle gösteriliyordu. Ama maalesef yayınevlerinin adını vermek zorundayım Arkabahçe ve Felix collection yayınları tarafından basılan birçok kitap sayfamızda paylaşıma açılmaya başlandı. Maddi ve manevi zorluklarla kitap basmaya çalışan yayınevlerine ben kitaplarını satın alarak destek olmaya çalışıyorum. Çünkü çizgi romanı seviyorum. Bu mesajı yazma nedenim sayfamızda yapılan bu paylaşımlar beni rahatsız ettiği içindir. Belki bazı kişiler rahatsız olmuyordur ama ben rahatsızım. Yöneticilerimiz ellerinden geldiğince bu olaya engel olmaya çalışıyorlar bundan adım gibi eminim. Daha birkaç hafta önce eklenen ve grafik düzenlemesini benim yaptığım bir albümü hemen silmişlerdi. Ben şimdi diyorum ki ya yayınlanan kitapları burada en az 4-5 yıl paylaşmayalım, paylaşanları da uyaralım ya da devam ederlerse bye bye çekelim. Hepinizi en çokta çizgi romanı seviyorum. Kalın sağlıcakla.