Hellspawned
Yeni Üye
- 13 Nis 2025
- 56
- 78
Merhaba abiler Türkçe hiçbir şekilde lobo hakkında bir çizgi roman bulamadım. Türkçe bir şekilde okuyabileceğim bir yer biliyor musunuz ?
Evet abi o yüzden pek bilinen bir karakter de değil Türkiye de 1 sene önce bir arkadaşım kendi elleri ile çevirmişti o sayede okudum. Kitabın pdf'ini istedim silmiş kendisi bende belki diyardaşlar bilir diye sorma gereği duydum. İngilizceniz varsa bakın çok seveceğinize eminimMerhaba,
İlk kez duyduğum bir karakter. Lobo diye arattığımda,
"Lobo,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.tarafından yayınlananZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.yer alan birZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.veZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.tarafından yaratılmış ve ilk olarakZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.#3'te (Haziran 1983) ortaya çıkmıştır.
...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bir hicvi olarak tasarlanmıştı . Simon Bisley'in motosikletçi yaşam tarzı, Lobo'nun tasarımının şekillenmesinde önemli bir rol oynadı ve karaktere hayranlar arasında yankı bulan sert, asi bir estetik kazandırdı.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Keith Giffen 2006'da verdiği bir röportajda şunları söyledi: "Lobo'nun neden bu kadar popüler olduğunu bilmiyorum... Onu Punisher'ınZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Wolverine kahraman prototipinin bir eleştirisi olarak tasarladım ve bir şekilde yüksek şiddet içeren poster çocuğu olarak tutundu. Anlaması güç."Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.lisede yarattığı bir karakter olanZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.türetildiğini belirtti .Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.41. sayısında Lobo, şeytani bir motosiklet kullanan iri, mavi tenli bir adam olan "Dirty Wolff" olarak parodisi yapıldı. AyrıcaZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.serisiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.veZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.serisiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol."Bolo" olarak da parodisi yapıldı . Lobo,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.en sevdiği DC Comics karakteriydi."
wikipedi'de bu bilgiler vardı :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Türkiye'de de bildiğim kadarıyla bir kitabı, sayısı yayımlanmadı... İlginçtir, henüz Türkçeye çevrilmemiş demek ki.