Lobo Nasıl Okurum

Hellspawned

Yeni Üye
13 Nis 2025
56
78
Merhaba abiler Türkçe hiçbir şekilde lobo hakkında bir çizgi roman bulamadım. Türkçe bir şekilde okuyabileceğim bir yer biliyor musunuz ?

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
18,131
92,423
hiçbiryerde :)
Merhaba,
İlk kez duyduğum bir karakter. Lobo diye arattığımda,

Lobo-Portrait-of-A-Bastich-TPB.jpg

"Lobo, tarafından yayınlanan yer alan bir ve tarafından yaratılmış ve ilk olarak #3'te (Haziran 1983) ortaya çıkmıştır.

...

bir hicvi olarak tasarlanmıştı . Simon Bisley'in motosikletçi yaşam tarzı, Lobo'nun tasarımının şekillenmesinde önemli bir rol oynadı ve karaktere hayranlar arasında yankı bulan sert, asi bir estetik kazandırdı.

Keith Giffen 2006'da verdiği bir röportajda şunları söyledi: "Lobo'nun neden bu kadar popüler olduğunu bilmiyorum... Onu Punisher'ın Wolverine kahraman prototipinin bir eleştirisi olarak tasarladım ve bir şekilde yüksek şiddet içeren poster çocuğu olarak tutundu. Anlaması güç." lisede yarattığı bir karakter olan türetildiğini belirtti .

41. sayısında Lobo, şeytani bir motosiklet kullanan iri, mavi tenli bir adam olan "Dirty Wolff" olarak parodisi yapıldı. Ayrıca serisi ve serisi "Bolo" olarak da parodisi yapıldı . Lobo, en sevdiği DC Comics karakteriydi."

wikipedi'de bu bilgiler vardı :

Türkiye'de de bildiğim kadarıyla (çizgi düşler'in bastığı özel bir sayıya rastladım sadece) bir kitabı, sayısı yayımlanmadı... İlginçtir, henüz Türkçeye çevrilmemiş demek ki.

Hellspawned

Yeni Üye
13 Nis 2025
56
78
Merhaba,
İlk kez duyduğum bir karakter. Lobo diye arattığımda,

"Lobo, tarafından yayınlanan yer alan bir ve tarafından yaratılmış ve ilk olarak #3'te (Haziran 1983) ortaya çıkmıştır.

...

bir hicvi olarak tasarlanmıştı . Simon Bisley'in motosikletçi yaşam tarzı, Lobo'nun tasarımının şekillenmesinde önemli bir rol oynadı ve karaktere hayranlar arasında yankı bulan sert, asi bir estetik kazandırdı.

Keith Giffen 2006'da verdiği bir röportajda şunları söyledi: "Lobo'nun neden bu kadar popüler olduğunu bilmiyorum... Onu Punisher'ın Wolverine kahraman prototipinin bir eleştirisi olarak tasarladım ve bir şekilde yüksek şiddet içeren poster çocuğu olarak tutundu. Anlaması güç." lisede yarattığı bir karakter olan türetildiğini belirtti .

41. sayısında Lobo, şeytani bir motosiklet kullanan iri, mavi tenli bir adam olan "Dirty Wolff" olarak parodisi yapıldı. Ayrıca serisi ve serisi "Bolo" olarak da parodisi yapıldı . Lobo, en sevdiği DC Comics karakteriydi."

wikipedi'de bu bilgiler vardı :

Türkiye'de de bildiğim kadarıyla bir kitabı, sayısı yayımlanmadı... İlginçtir, henüz Türkçeye çevrilmemiş demek ki.
Evet abi o yüzden pek bilinen bir karakter de değil Türkiye de 1 sene önce bir arkadaşım kendi elleri ile çevirmişti o sayede okudum. Kitabın pdf'ini istedim silmiş kendisi bende belki diyardaşlar bilir diye sorma gereği duydum. İngilizceniz varsa bakın çok seveceğinize eminim