Les Épées de Verre

rasel

Yapay Zeka Çeviri Balonlama
12 Kas 2010
793
22,563
Les%20Epees%20de%20verre.JPG

📝 Özet:
Güneşin patlama tehlikesiyle karşı karşıya olduğu kıyamet öncesi bir dünyada, genç Yama'nın kaderi gökten düşen gizemli bir cam kılıçla değişir. Köyüne yapılan bir saldırının ardından sevdiklerini geride bırakarak kaçmak zorunda kalan Yama, eski bir savaşçı olan Miklos tarafından himaye edilir. Miklos, Yama'ya savaşmayı öğreterek bir gün korkunç intikamını almasını sağlayacaktır. Yama, gezegene dağılmış dört cam kılıcı bir araya getirerek başka bir dünyaya kapı açmak için seçilen dört kişiden biridir.

✍️ Yazar: Sylviane Corgiat
🎨 Çizer: Laura Zuccheri
🏢 Yayıncı: Les Humanoïdes Associés
🏷️ Tür: Fantasy
🔞 Yaş Sınırı: Everyone
📄 Sayfa Sayısı: 218

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,910
89,272
hiçbiryerde :)
Laura Zuccheri'yi iki yıl önce Selanikteki bir çizgi roman festivalinde tanımıştık.
Ondan bir Tex okumuştum, "Doc" adlı özel serisinin bir sayısını, sağlam çizgileri
olan bir sanatçı. Bu ki,taba da göz attım, çizgileri çok güzel, hikayesi de eminim öyledir.
Harika kitap için teşekkürler sevgili @rasel .

Mehmet Serdar Ateş

İyilik ekerseniz, iyilik çoğalır.
Onursal Üye
4 Ara 2009
1,033
3,595
Kütahya
"Yama, gezegene dağılmış dört cam kılıcı bir araya getirerek başka bir dünyaya kapı açmak için seçilen dört kişiden biridir."
Farklı bakış açıları olan romanları seviyorum. Güce iteat etmeyen içindeki gücü harekete geçiren kahraman profili. Hem de bir kız.

Paylaşım için teşekkür ederim.

rasel

Yapay Zeka Çeviri Balonlama
12 Kas 2010
793
22,563
Farklı bakış açıları olan romanları seviyorum. Güce iteat etmeyen içindeki gücü harekete geçiren kahraman profili. Hem de bir kız.
“Bir erkeği eğitirsen bir bireyi, bir kadını eğitirsen bir milleti eğitirsin.”

“Şuna inanmak lazımdır ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir.”

“Bir kız çocuğunu yetiştirmek, geleceği yetiştirmektir.”