Legs Weaver

cekicenim

Yapay Zeka Çeviri Balonlama
6 Şub 2018
344
6,948
KSK
Legs Weaver: Nathan Never'ın kankası :)
01:
02:
03:
04:
05:
06:
07:
08:
09:
10:

5bd9d5fdbd6379e26008015735ec7d62.jpg

Son düzenleme:

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,699
7,377
Kit Taylor'lar da artık bittiği için, Legs Weaver'larda gün başına daha çok adetli paylaşım yapmanı isterdim.
100+ normal albüm var çünkü. Daha önce de sadece ilk 3 sayısı dışında basılmadı.

Hem Nathan Never evreni, hem daha farklı bir çizgi ve üslup, farklı bir anlatım tonu.
Hem de asla Türkiye'de basılmayacak veya geleneksel yöntemlerle balonlanamayacak.

Son düzenleme:

cekicenim

6 Şub 2018
344
6,948
KSK

Heineken666

Yeni Üye
18 Ocak 2023
104
391
bu seri çok eğlenceli .Tekrar teşekkürler. Nathan serisinin kimi yerlerde aşırıya varan depresyonu ile alay ediyor.

Hemen okumaya başladım yeni sayıları. 6. sayıda garip bir ifade var. "aniden bu kozmik Fenerbahçenin merkezi durulaşır" . tamam resimden hikayeden ne demek istedigini anlıyoruz olur o kadar çeviri hatası. "ışık demeti" doğrusu olurdu ama "Fenerbahçe" terimi gülümsetti arada.

Son düzenleme:

cekicenim

6 Şub 2018
344
6,948
KSK
bu seri çok eğlenceli .Tekrar teşekkürler. Nathan serisinin kimi yerlerde aşırıya varan depresyonu ile alay ediyor.

Hemen okumaya başladım yeni sayıları. 6. sayıda garip bir ifade var. "aniden bu kozmik Fenerbahçenin merkezi durulaşır" . tamam resimden hikayeden ne demek istedigini anlıyoruz olur o kadar çeviri hatası. "ışık demeti" doğrusu olurdu ama "Fenerbahçe" terimi gülümsetti arada.
Nathan Never'ın aşırı ahlakçılığı sıkmaya başladı zaten. Seri katil robot da olsa herkesi affetmeli ve korumalıyız ona göre, böyle davranmayan Baginov dahil herkese kin kusuyor resmen. Diğer süper kahraman eserlerinde de görüyoruz benzer durumları. Akla şu soru geliyor, bu aşırı ahlakçılık yüzünden her seferinde kaçıp binlerce kişiyi öldüren kötüler mi daha kötü, yoksa buna izin veren süper! kahramanlar mı? Joker Batman'in akılsızlığı yüzünden kaç kere kaçıp, bütün şehri talan etti. Hangisi daha kötü, Batman mi, Joker mi? :)

Deepseek Fenerbahçe'li olduğumu bile anlamış. Beşiktaş'lı olsam (ki senelerce orada oturdum) belki de "Kozmik Beşiktaş'ın merkezi..." olacaktı cümle. :)

Son düzenleme:

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,342
7,036
Nathanın görev arkadaşı...Çok okumak istememe karşın nedense ülkemde kesintiye uğradı.Şimdi tamamını okuyacağım ama şu çözünürlük olayı var ya pek içime sinmiyor.Bunda elbette sizin hiç bir rolünüz yok.Bu seriyi tarayan arkadaş sanırım bir tey kişi Roy rumuzlu her yere o yüklemiş.Bendeki kopyalar da böyle.Sağlık olsun Emek için teşekkür ederim.Keşke serbian veya italyan daha güzel taramalar karşımıza çıksa.