Le Storie - Hikayeler 15 - Katliam Çiçekleri (Renkli)

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,515
150,323

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,515
150,323
Arkadaşlar, konuya yapacağınız olumlu eya olumsuz cevaplar, konunun devamını getireyim veya getirmeyeyimle alakalı karar verme sürecimi etkiliyor. Şu durumda bu konuya devam etmeyeceğim manası çıkartıyor bende.

cembaba

Yeni Üye
8 Nis 2024
40
51

cembaba

Yeni Üye
8 Nis 2024
40
51
Maalesef bir türlü bağlanıp indiremiyorum?

Bu siteye ulaşılamıyor​

adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.

ERR_QUIC_PROTOCOL_ERROR
Acaba ne yapmalıyım?

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
18,017
91,301
hiçbiryerde :)
Linkte bir sorun yok, kendi bilgisayarınızı, çerezleri vb (ezbere söylüyorum bunu, başka neye bakmak gerekiyor bilmiyorum :) ) kontrol edin. Ben indirmiştim, şimdi denedim yine çalışıyor link.

@gandor08 arkadaşım, bu renkli işler bambaşka, gerçekten rengarenk oluyor kitaplar. Tabii henüz sadece renklere bakıyorum. Çizgileri vb bozuyordur bazen, o çok can sıkıcı olur tabii ki ve çizgi romanı bozar ama yüz sayfalık bir kitapta iki veya üç karede olması bizi bozman :) Teşekkürler harika emeklerin için, sevgi ve saygılarımla.

CYLO

Aktif Üye
8 Haz 2025
275
1,731
Sevgili üstadımız renklendirme ayrı bir keyif veriyor ama kadının giydiği kimono bir panelde yeşil, aynı kimono diğer panelde mavi, aynı kimono diğer panelde mor vb. gibi renk sorunları oluyor.
Ben de bir deneme yaptım:
Birinci panelde adam kravatlı, aynı adam ikinci panelde papyonlu?
Bu durumları nasıl düzelteceğiz?
Selam ve saygılar üstadım...

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,515
150,323
Sevgili üstadımız renklendirme ayrı bir keyif veriyor ama kadının giydiği kimono bir panelde yeşil, aynı kimono diğer panelde mavi, aynı kimono diğer panelde mor vb. gibi renk sorunları oluyor.
Ben de bir deneme yaptım:
Birinci panelde adam kravatlı, aynı adam ikinci panelde papyonlu?
Bu durumları nasıl düzelteceğiz?
Selam ve saygılar üstadım...
Buna şu anlık bir çözüm yok. Görsel karekterde sadece bayanı okuttum erkekleri vermedim. Normalde her sayfadaki karekterlerin yapay zekaya tanıtılması lazım yoksa kafasına göre taklılıyor. Zaten her yüklemeden önce görsel referansın tekrar tekrar tanıtılması gerekir yazıyor başka bir al.