Kızıl Kitap #02

Saint Walker

Çeviri & Balonlama
30 Eki 2018
276
5,907
Adana

6p55b63.jpg

İlk sayıda ortaya çıkan esrarengiz olayların ardından, ikinci sayı sizlerle 🌒
Kasabada görülen açıklanamaz ışıklar ✨ ve gökyüzündeki tuhaf değişimler 🌕
artık sadece söylenti değil; resmi kayıtların ve tanık ifadelerinin konusu hâline geliyor 📁📝
İçerik yavaş yavaş açılırken bunun sıradan bir dosya olmadığı anlaşılıyor 📕🔍
Devletin sakladığı bilgiler 🕶️, susturulan tanıklar 🤐 ve üzeri örtülen olaylar zinciri karakterleri geri dönüşü olmayan bir araştırmaya sürüklüyor 🧩

Bu sayıda tehdit daha görünür ⚠️ paranoya daha yoğun 🌀 ve gerçek çok daha tehlikeli…
Çünkü bazı kapılar açıldığında 🚪 artık kapatılamaz.

Saint Walker

Çeviri & Balonlama
30 Eki 2018
276
5,907
Adana
Ellinize, kalbinize sağlık Üstat @Saint Walker . Konu gerçekten çok ilginç. İkinci kitabı sabırsızlıkla bekleyenlerdendim. Çok teşekkür ederiz.

Göz kapağı seğirmesi (miyokimi) nedeniyle epey vakit kaybettim; okulda akıllı tahta ve tablet, evde ise telefon ve bilgisayarla fazla ekrana maruz kaldığım için biraz gecikti.

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
5,299
59,032
Göz kapağı seğirmesi (miyokimi) nedeniyle epey vakit kaybettim; okulda akıllı tahta ve tablet, evde ise telefon ve bilgisayarla fazla ekrana maruz kaldığım için biraz gecikti.

@Saint Walker Üstat, büyük geçmiş olsun. Ben de başta göz olmak üzere çeşitli sıkıntılar yaşamaktayım. Yaşlanıyoruz, her ne kadar ruh hala çocuksa da, beden kötü kullanmanın getirdiği sorunları yaşıyor.

Paylaşımlar için tekrar çok teşekkür ederiz.

Saint Walker

Çeviri & Balonlama
30 Eki 2018
276
5,907
Adana
@Saint Walker Üstat, büyük geçmiş olsun. Ben de başta göz olmak üzere çeşitli sıkıntılar yaşamaktayım. Yaşlanıyoruz, her ne kadar ruh hala çocuksa da, beden kötü kullanmanın getirdiği sorunları yaşıyor.

Paylaşımlar için tekrar çok teşekkür ederiz.
Size de çok geçmiş olsun. Kesinlikle sağlığa dikkat etmek gerekiyor.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,765
86,974
hiçbiryerde :)
Size de çok geçmiş olsun. Kesinlikle sağlığa dikkat etmek gerekiyor.

Biliyorsunuzdur ama çalışma saatlerinde, ekranı kullanıyorsak,
göz kasları netleştirme yapmak için sürekli çalışır;
her yarım saatte bir 10-15 saniye gözleri kapatmak veya
uzak bir noktaya (örneğin pencereden dışarıya- uzak odağa) bakmak gerekir
(uzağa bakarken göz kasları daha az çalışır ve bu arada dinlenmiş olur).