Kızıl Kitap #01

Saint Walker

Çeviri & Balonlama
30 Eki 2018
248
5,094
6l2rl2i.jpg

Rusya, 1961. Dokuz öğrenci, daha sonra “Dyatlov Geçidi Vakası” olarak anılacak gizemli bir olayda trajik bir şekilde hayatını kaybeder.
Bugüne dek ölümlerinin gerçek nedeni bilinmemektedir; ancak bazıları, suçun yıldızların ötesinden gelen ziyaretçilere ait olduğunu öne sürer...

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
5,160
15,431
Teknoloji günümüz çağında özellikle son yıllarda yapay zeka ile büyük bir atılım ile inanılmaz projeler ile insanlığa sunulan güzel bir hizmet artık yapılacak hiç bir işleme şaşırmıyoruz kısa bir zamanda hareketli film düzeyinde eski çizgi romanların büyük bir süratle canlandırılacaktır. Paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkürler üstadım yüreğine sağlık sevgi ve saygılarımla

Saint Walker

Çeviri & Balonlama
30 Eki 2018
248
5,094
google geminiyi nasıl kullanacagımızı anlatabilirmisin?
ceviri icin.
Öncelikle öğretmenlere pro versiyonu 1 yıl ücretsiz. Onu etkinleştirdim. Direkt e devletten aldığım mezuniyet belgesini yükledim. Bu aşamada çok da kontrol etmiyorlar gibi çünkü hemen onaylandı. O yüzden mezuniyet belgesi yeterli olur diye düşünüyorum. Çizgi romanı rar ile çıkarıp pdfe çevirdim. Pdf dosyasını geminiye yükleyip SAYFA 1 SAYFA 2 şeklinde belirtip Türkçeye çevirmesini ve bunu yaparken anlam kaybı vs en aza indirmesini söyledim.

Harputlu

Kıdemli Üye
Aktif Üye
21 Tem 2022
501
1,989
Ellerinize sağlık, anladığım kadarı ile " tüfenk icat oldu mertlik bozuldu."