Kırmızı ve Siyah Yıllar - Les Annees Rouge & Noir 01-04

akınbey

Yeni Üye
3 Tem 2013
57
559
Bu kez hiç dokunmadan, programdan ne çıktıysa onu paylaşıyorum.

Çizgi romanların orjinalini sayın @balkan paylaşmıştı:

https://www.cizgidiyari.com/forum/k/les-annees-rouge-et-noir-fransizca-politik.189512/

Kendisine teşekkür ederim.

qva40i2.jpg
8uvft5x.jpg

tti7onp.jpg
kfzch7h.jpg

Kırmızı ve Siyah Yıllar 01:

Kırmızı ve Siyah Yıllar 02:

Kırmızı ve Siyah Yıllar 03:

Kırmızı ve Siyah Yıllar 04:

thycoon

Kıdemli Üye
14 Şub 2011
740
3,181
Elinize sağlık, çok başarılı bir çalışma, balonlar iyi temizlenmiş, yazılar balonlardan taşmıyor, font da güzel yakışmış.

akınbey

Yeni Üye
3 Tem 2013
57
559
Le Storie'lere de devam etmeyi düşünür müsünüz?
Evet,

Aslında makine çevirisi olarak 82. sayıya kadar hazır vaziyette. Ama bu seri biraz özel bir seri olduğu için üzerinde çalışarak paylaşmayı planlıyorum. Tabi bu biraz zaman alacak. Bana biraz müsade edin. Zaman ayırmakta zorlanırsam makine çevirisi haliyle seriyi paylaşırım.

akınbey

Yeni Üye
3 Tem 2013
57
559

Akınbey üstadım Balkan üstadımın paylaştığı bu seriyi zamanınız olursa çevirmenizi çok rica ederim. Selamlar...

Güzel bir seriye benziyor. Şu anda program çevirisi devam eden bir eser var. Bitince buna geçeyim. İlk sayıya bakalım. İyi bir netice alınabilirse diğer sayıları da tamamlarım.

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,711
7,429
Evet,

Aslında makine çevirisi olarak 82. sayıya kadar hazır vaziyette. Ama bu seri biraz özel bir seri olduğu için üzerinde çalışarak paylaşmayı planlıyorum. Tabi bu biraz zaman alacak. Bana biraz müsade edin. Zaman ayırmakta zorlanırsam makine çevirisi haliyle seriyi paylaşırım.
A güzel.. Siz bilirsiniz tabi ama toplamda 150 tane sayısı olduğu için ve temiz uğraşırken fazla da sıkılmamanız için, çok uğraşmadan paylaşmaya başlayın derim.